Dersom jeg ikke ble feilinformert for noen minutter siden kommer den på Aschehoug mandag førstkommende på norsk under tittelen " Sett ut en vaktpost. Fortsatt god helg til deg, Lillevi og andre i bokelskere.no.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 8 svar.

I følge Aschehoug kjem den på norsk den 24. august. Det er også ein mandag, så på dette punktet stemmer i det minste opplysningane overeins.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, Jostein! der kom du meg i forkjøpet. For akkurat nå tikket inn en ny mail fra forlaget (Aschehoug) inn i min "postkasse" om at de informerte meg feil i går. Dermed ble også andre her feilinformert. De bekrefter din påstand her, bortsett fra at de ikke nevner ukedag! Dermed er din informasjon en smule bedre.
Til andre som måtte ha lagt seg i kø utenfor sin bokhandel, kan jeg bare beklage.
Men til min unnskyldning må det kunne anføres at meldingen i går kom direkte fra forlaget. Lurer på hva man der mente med dette utspillet ?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kan sikkert gå litt fort i svingane hjå forlaga også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For all del! Selv om det ble litt irriterende fordi jeg straks formidlet dette videre. Men ser at jeg skrev "dersom jeg ikke er feilinformert " i gårsdagens svar. Dette på grunn av at dette nyhetbrevet fra Aschehoug ikke hadde de vanlig illustrasjonene og den kjente headingen, kanskje. Dette forlagets brev på e.post er ellers ryddige nok, og alt var på plass i dagens "kontra"melding. Selv om disse brevene er av den vanlige "no.reply"-typen er de signert med en link der du kan nå avsenderen. Men, kanskje denne selv ønsket boken så sterkt at han ble litt for ivrig, og som du sier gikk litt fort i svingene. Personen er tilgitt, sikkert også av andre bokelskere. Kanskje det er et gunstigere tidspunkt for alle parter, ferien er avviklet m.m.
Linken du la ved fra Aschehoug er av et helt annet format, og jeg har ikke sett den før. Så dermed oppnådde jeg jo det.
Takk for din inngripen , Jostein!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boka kom forøvrig i posten i dag. Den blir med meg på tur til helga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, da kom den på det "riktige" tidspunktet. Er nokså sikker på jeg kommer til både anskaffe den og lese den. Uansett, Harper Lee er nå en gang Harper Lee og hennes "sangfugl" synger ennå i de fleste av oss som leste den. Anmeldelsene jeg har fått med meg til nå, angående "vaktposten" har kanskje ikke strømmet over av begeistring. Men de profesjonelle anmeldere i aviser, tidsskrifter er én sak. Jeg "lytter" mer til den alminnelige leser, for eksempel på denne siden. Så din omtale vil nok telle mer for meg, når den måtte dukke opp.
Takk for tilbakemelding, Jostein!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser biblioteket har bestilt lydboken også, på norsk - og jeg står på ventelisten til den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takker for opplysningen. Da er boken tilgjengelig på norsk, både som lydbok og som vanlig bok.
Personlig venter jeg. Har så mange bøker på vent. Men er nokså sikker på at den om ikke lenge finnes i mine hyller også. Nysgjerrige er vel alle som har lest " Drep ikke en sangfugl", vil jeg tro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckLailaEster SKirsten LundEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken L