Det er vanskelige spørsmål du stiller, Strindin. Og som du sier, så berører romanene mange svært tunge temaer. Personlig har jeg ikke lyst til å felle noen dom, før jeg har fullført den siste boka, men hittil er den første den klart beste. Når det gjelder særegne kvaliteter, så skriver han godt nok og med humor, men jeg vet ikke om jeg vil gå så langt som å kalle det særegent. Det engelske overklassemiljøet han beskriver er sært nok, men det er en helt annen sak.

Bibliotekets e-bokutlån har alle unntatt den siste, korreksjon; alle fem kan lånes, så det går ann å lese litt der for å kjenne på hva du føler/synes uten at det koster penger i hvert fall :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg likte svært godt fyrste bok, og har fått til innkjøp av nr to. Har høyrt, og då spesielt frå han som over seg av beigestring overtalte meg (utan særleg kamp) om å lesa den fyrste, at resten ikkje er like slåande. Eg har derfor og kjøpt ei anna St Aubyn-bok, Lost for Words, som med litt lettare tematikk, men same gode språket, lovar svært godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk Gretemor! Sett flere som holder en knapp på første bok. Det er at historien foregår i den britiske overklassen jeg merket meg i utgangspunktet. Jeg tror kanskje jeg prøver meg på første bok med tid og stunder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken L