Jeg klarte ikke å svelge piller før jeg heller, men fikk tips om å svelge de ned med appelsinjuice og det funker fint for meg. Uansett god bedring og riktig god (lese)helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har slitt med denne forkjølelsen siden April, så jeg håper jeg snart blir kvitt den. Skal antagelig også starte på The Oxford of Inspector Morse denne helga. Har endelig kommet igang med å se på dvd'ene mine etter minst et år. Har bare lest og sett på TV. Har 3 episoder igjen av Ace of Cakes sesong 3 ( a 21 m) og etter de går jeg løs på Inspector Morse, har alle episodene på DVD. Jeg liker Lewis bedre enn Morse, men når jeg hadde sjangsen til å få tak i alle boxene (8 stk) fra hvor jeg fast kjøper bøker på eBay bestemte jeg meg for å slå til. Har 4 av 8 sesonger av Lewis så langt og 6 boxer a 10 episoder av Midsomer Murders, så det går i engelsk krim for tiden. Så episode 102 Murder by Magic på svensk TV tidligere i uken, og ikveld viser de episode 104 A Vintage Murder, siste episode så langt på TV2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. Martol