Stoner er ingen spesiell person, - hans historie og lignende har fulgt slekters gang opp gjennom menneskets historie, enten det var i Roma på 1600-tallet eller Stockholm på 2000-tallet. Og der ligger bokas lavmælte suksess, - langt vekk fra medienes søkelys og skandaleombruste oppslag, - en helt enkelt historie om en enkel mann som kjemper seg gjennom livet og kjærlighetens utfordringer så godt han kan. Gjør ikke vi alle det? Så godt som vi kan er vi mennesker på godt og vondt, og forsøker å innrette livene våre i harmoni med omgivelsenes forventninger og våre innerste lengsler.
Boka kom tregt i gang, men etter å ha fått høynet spenningskurven ble den nesten umulig å legge fra seg. Jeg er en enkel sjel, og falt for romanens enkelhet, selv om de mellommenneskelige spørsmålene den stiller er kompliserte og gjenkjennbare. Jeg liker historien, selv om den ikke har høy "wow-faktor", - livet for de fleste av oss har nemlig ikke det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJDemeterMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBL