Dette slår meg som en bok der forfatterens styrke blir bokens svakhet, for Morrison er drivende effektiv i skildringene sine og trenger lite plass for å fortelle en nokså grusom historie. Jeg skulle allikevel ønske at boken var minst hundre sider lenger for jeg rekker såvidt å begynne å bry meg om karakterene før boken avsluttes. En sterk firer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig med deg i at boka er bra. Men jeg synes det er helt greit at den er så kort. Det gir en del hull i framstillinga som vi lesere sjøl kan fylle. Jeg hoppa av denne Nobelprisvinneren sitt forfatterskap for ca 20 år sia, jeg ser nå at det var det ingen grunn til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld