Stavanger.. Ivar gjenvinning på Forus..
Når jeg leverer skrot der er jeg innom Byttebua og tar med meg en bærepose med bøker.
Vil tro det er rundt 1000 bøker der til enhver tid. Mye bra og utvalget varierer..

Byttebua

I stedet for å kaste brukbare ting i containerne på gjenvinningsstasjonen, kan du sette dem fra deg i byttebua. Da kan du glede noen andre med dem og samtidig gjøre en innsats for miljøet. Kanskje finner du selv noe du har bruk for i byttebua? Byttebua er en del av IVAR gjenvinningsstasjon Forus og har samme åpningstider som gjenvinningsstasjonen.


Kunder som skal levere til byttebua kjører inn på gjenvinningsstasjonen som før. De betaler ved innkjørselen etter vanlige takster. Avfall som ikke er egnet til direkte gjenbruk blir kastet i containerne. Fine ting som andre kan ha nytte av, blir spart til slutt. På veg ut av gjenvinningsstasjonen er det skiltet til byttebua, som er en hall i den vestre enden av området. Her kan kundene sette fra seg gjenstander som de syns er for fine til å gå i containerne. Byttebua er betjent.

    Det du ikke trenger kan andre ha bruk for. Og omvendt.

Samtidig som kundene setter igjen saker i bua, kan de ta en runde og se etter ting de trenger.  Finner de noe interessant, er det fritt fram for å ta det med seg.

Kunder som ikke har noe som det passer å sette inn i byttebua, er sjølsagt også velkomne innom. Det er full anledning til å ta med seg gjenstander uten å sette inn noe.

Utvalget i byttebua vil variere fra dag til dag. Vi kan aldri love at kundene finner akkurat det de leter etter, og vi garanterer heller ikke for kvaliteten. Men det går an å gjøre virkelige kupp i byttebua.
Alle gjenstander i byttebua er kassert av tidligere eier. IVAR har ikke kontrollert kvaliteten og gjenstandene kan være ødelagte og farlige i bruk uten reparasjon. All videre bruk skjer derfor på eget ansvar.

Eksempler på ting som kan finnes i byttebua er verktøy, leker, husholdningsartikler, elektrisk og elektronisk utstyr, bøker, møbler, sportsutstyr, hobbyartikler, hageutstyr og pyntegjenstander.
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathy