For å si det sånn blir jeg lett veeeldig skeptisk når "alle" sier at: Den boka må du bare lese, den er helt topp! Det ligger en iboende mistenksomhet beliggende i det innerste av ryggmargen min når superlativene flommer like tett som regnbygene en typisk trøndersommer (som i år). Derfor har jeg nå gitt stjerner både til dem som roser denne boka opp i sky, men også til dere som har en litt mer reservert holdning.
Fri og bevare meg vel, boka er morsom og verden trenger flere Louisaer som våger å gå rundt i strømpebukser som får henne til å se ut som ei forvokst humle. Et aldri så lite spark til konformitetens slavelignende kriterier og en hyllest til alle dem som våger å være tro mot seg selv, på tross av hva alle andre gjør, tror og synes. Sånt liker jeg. Hovedpersonen er sjarmerende spesiell og kjærlighetshistorien som utvikler seg er både rørende og troverdig men det alvorlige temaet historien spinnes ut fra gir ikke nok dybde og perspektiv. De praktiske problemstillingene over å være totalt avhengig av hjelp fra andre beskrives godt, også mange av Wills psykiske refleksjoner og reaksjoner.
Alt i alt en fornøyelig historie, som minner mye om den franske filmen "De urørlige". Likevel er jeg ikke helt overbevist, selv og lesestunden både var morsom og underholdende, - fantastisk var det ikke, så terningen i dag står støtt på fireren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemor