Her står leseren foran 250 boksider der ingenting skjer. Bokens hovedperson, en psykiater, trasker rundt i New York City. Uten mål og mening. Det er som å lese GPS-navigasjon av den typen vi er vant med i biler. Og med mindre du er veldig glad i monotone stemmer som gir deg detaljerte beskrivelser av hvordan man kommer seg fra en gate til den neste er dette neppe noe du ønsker å bruke tiden din på. Vi får detaljerte beskrivelser av hvert eneste gatehjørne i NYC. Det føles i hvert fall sånn. Innimellom all den formålsløse traskingen møter han folk på kaféer, på fest eller i parker. Da utveksles det selvfølgeligheter om store spørsmål. Språket er kjølig og godt, og det redder romanen fra totalhavari men antydningene som finnes av vilje til å si noe viktig om viktige saker drukner imidlertid i sirup. Litt skuffet nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke den mest handlingsmetta boka nei, men at ingenting skjer er vel litt drøyt? Diskusjonene som oppstår mellom bokas personer synes jeg stort sett var interessante, så jeg er mye mer positiv til denne debutboka. Men boka handler til dels og om byen New York, så om jeg hadde vært kjent der hadde jeg sannsynligvis fått mer ut av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum