Stephen King har mye forskjellig så det burde være mulig å finne noe som passer. Det er bl.a. Han som har skrevet "The Green Mile", filmen er ganske kjent og veldig bra. Jeg så også "Under the Dome" og det fikk meg til å ville lese boka, men jeg fant ut at jeg trengte litt avstand til serien før jeg begynte. Nå begynte jeg på en annen bok denne helga, men jeg kommer nok til den om King gir mersmak.

Dexter er jeg stor fan av, riktignok i tv-formatet. Det skal mye til for å finne en så sympatisk seriemorder, det tror jeg faktisk bare finnes i fantasien. Siden jeg liker tv-serien så godt så holder jeg meg unna bøkene.

Og jeg er ganske sikker på at det heter liljekonvall :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har som sagt noen King bøker liggende, så får begynne der!

Jeg har hverken sett eller lest Dexter tidligere, så bestemte meg for å begynne på første boka nå. Har hørt at bok og tv-serie har helt forskjellige slutter, så det kan jo bli litt morsomt! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

McHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine Olsrød