Koselig at du fortsetter med innleggene dine :) selv om det er litt tilfeldig om jeg skriver eller ikke er jeg alltid innom og leser hva andre leser på! Tror det hadde blitt veldig stille her uten disse innleggene.
Jeg har også noen S King bøker i "skal-lese-hylla. Spent på de etter å ha hørt / lest så mye positivt om han! Har ikke lest "Under the dome", men så tv-seien da den gikk og likte den godt! Har riktignok hørt at det er ganske store forskjeller mellom bok og serie.

Denne helga har jeg fått lest og hørt endel lydbøker!
Fredag avsluttet jeg "Nedlagte brudepiker" av Karin Bjørset Pedersen. Ei avslappende humre bok :) Avslutta også lydboka "Wienerbrorskapet". Husker ikke forfatteren.. Forventningene var nok for høye til den. Jeg ble ikke revet med...

I går var jeg og ei venninne på kremmertorg med fokus på bøker. Det var morsomt og mange bøker ble ned hjem for en billig penge!
Etter det var jeg sliten og hørte på "En fars hemmelighet" av Y. Lindsay mens jeg satt og fargelegging. Den endte som forventet, men jeg koste meg med den.

Jeg har også begynt på første bok i serien om seriemorderen Dexter, "Den mørke passasjeren". Hunden min heter Dexter så får stadig spørsmål om han er oppkalt etter han, så må få litt kjennskap til det som "alle" tydeligvis kjenner til. To pluss er også at det passer inn i lese utfordringa og at jeg har første sesongen med tv-serien liggende på vent.

På tur med hunden nå begynte jeg med "Løvekvinnen" av Erik F Hansen. Har så langt hørt bare en time, så bør vel høre litt mer før jeg gir den min dom.... hva synes dere andre som har lest den?
Plukket forresten en stor bukett blomster på turen i dag. Heter det "lille konval" eller "lilje konval"?

Ønsker dere en god avslutning på helga! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Stephen King har mye forskjellig så det burde være mulig å finne noe som passer. Det er bl.a. Han som har skrevet "The Green Mile", filmen er ganske kjent og veldig bra. Jeg så også "Under the Dome" og det fikk meg til å ville lese boka, men jeg fant ut at jeg trengte litt avstand til serien før jeg begynte. Nå begynte jeg på en annen bok denne helga, men jeg kommer nok til den om King gir mersmak.

Dexter er jeg stor fan av, riktignok i tv-formatet. Det skal mye til for å finne en så sympatisk seriemorder, det tror jeg faktisk bare finnes i fantasien. Siden jeg liker tv-serien så godt så holder jeg meg unna bøkene.

Og jeg er ganske sikker på at det heter liljekonvall :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har som sagt noen King bøker liggende, så får begynne der!

Jeg har hverken sett eller lest Dexter tidligere, så bestemte meg for å begynne på første boka nå. Har hørt at bok og tv-serie har helt forskjellige slutter, så det kan jo bli litt morsomt! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Daffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljePiippokattaingar hPär J ThorssonGodemine