Set jeg har lest av Stephen King tidligere synes jeg var veldig bra, men det er noen år siden. Fant flere bøker i bokhylla til pappa da jeg var liten, bl.a. Christine, Ildbarnet og noen andre jeg ikke husker akkurat nå. De bøkene jeg har i hylla kjøpte jeg for noen år siden etter tips her inne. Har tatt litt tid, men nå fikk jeg plutselig behov for å finne de fram. Gleder meg.

Ser ut som du har litt av et utvalg i helga, men den gravid-boka ser jeg for meg at du kan slite med en stund :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Leste mye av Stephen King da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående og utover årene. Og fant frem en bok av ham igjen i fjor etter en liten pause og skal lese mer av ham i år. Av og til må man ta pause av sine favoritter også:)

Ja, liker ikke bøker med graviditet som fokus, selv i thrillere. Det blir for damelitteratur for meg. Leser jo det også litt, men graviditet interesserer meg bare ikke.Så jeg får bare pine meg gjennom den boka for avbryter aldri en bok. Spent på hvordan du kommer til å like Stephen King bøkene du skal lese fremover:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da ble det Misery i første omgang :-) Mener å huske at jeg ikke likte filmen, men boka ser lovende ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmen er ikke den beste, men litt underholdende var den jo på sitt vis, men boka er helt klart mye bedre. Et godt valg! Kos deg med boka og spent på din mening når du er ferdig med den:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli