Jeg lurer på om jeg skal lese Trist som faen som bok som har fått dårlige kritikker, mener den fikk mye dårlige kritikker når den kom. Også er den ganske kort:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Den fikk en sekser av VG, mener jeg å huske ;-).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Au da, kanskje jeg må finne på noe annet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, det er ikke sikkert at alle likte den like godt som Tinic Talén i VG. Personlig synes jeg at en sekser er drøyeste laget for denne samlingen med kortprosatekster. Noen av tekstene er gode, men det meste var ganske pretensiøst og likegyldig, etter min smak. Ari Behns bok var vel først og fremst en mediejippo, i følge Vinduet: http://arkiv.vinduet.no/tekst.asp?id=183

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja den er jo kort og grei.. men har lest den for mange år siden..
Var i bokhandelen i dag for å finne en bok skrevet av noen under 30, fant Maria Kjos Fonn; Dette har jeg aldri fortalt til noen.. så får vi se... bok med dårlig kritikk har jeg enda ikke valgt..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste Alle utlendinger har lukka gardiner som bok skrevet av en under 30. Ganske artig denne utfordringen. Lurer på om jeg kommer i mål, det blir vanskeligere etterhvert. Her er listen min så langt:Reading challange

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da valgte vi samme bok til "bok skrevet av en under 30" :) Synes for øvrig den boka var helt grei, litt kort kanskje :) Legger ved listen min og skal følge med på din. Trenger blant annet tips til den med antonymer i tittlene :)
Reading Challenge 2015

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kult! Jeg kom over denne
ild og vann er vel antonymer? Eller så har jeg vært inne på tanken om å lese Krig og fred, men den er jo ganske omfattende da;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det trur eg er ei grei tilnærming. Dersom ein er usikker på om ein vil like boka er det greit at den er kort.

Sjølv las eg igjennom denne på ein kort innanriks flytur. Heilt grei etter mitt syn, litt vekslande kvalitet på novellene. Men eg trur det gjekk litt sport i å skjelle ut denne boka ei stund.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det kan være det gjorde det. Er den bedre enn kritikkene tilsier er det jo en vinn vinn:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen