Jeg prøver å holde meg i ro, men så fikk jeg et lite tips, av hun som sjekker opp sidene her og da klarte jeg ikke å holde meg lenger, så jeg håper du sitter godt i glasshuset ditt og at du ikke vil savne pinus for mye, pinius alias en eller annen drysset vel litt for mange stjerner på deg?Og det var vel litt snodig at denne fiktive personen akkurat nå skulle få kalde føtter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er virkelig synd at Pinus har slettet profilen sin. Han er en av de her inne som jeg gjerne skulle ha kjent utenfor den digitale verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

;-);-);-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min mor skal holde seg i ro, men jeg er ung, bare 19, utrolig datakyndig e eg au!!! Forresten veit du at pinus e ein mann?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11Hege