Bare et lite spørsmål til deg, kan du vise meg mitt personangrep mot deg? Hvis du ikke har trykt på varselknappen da, men da kan vel adim finne den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Neida, jeg har ikke trykt på noen varselknapp - jeg synes det er greit at ufine innlegg blir stående i tråden, slik at den som har skrevet dem blir knyttet til det han/hun har skrevet. Av samme grunn har jeg liten sans for repetitiv posting av ubehageligheter med påfølgende sletting. Det florerer nå med "Slettet av bruker"-innlegg i trådene her, og jeg har sett endel av de innleggene før de ble slettet. De var gjennomgående preget av anklager mot andre bokelskere, klager over at det er så fælt å være med her inne, og gjentagelser om at her inne har posteren tenkt å bli værende.

Til personangrepene - du har ikke gått til personangrep på meg, såvidt jeg har fått med meg, bortsett fra å innbefatte meg i din liste over hetsere som du aldri skulle verdige et ord mer (det innlegget stod over her, men det var vel det noen trykket på varselknappen for). Men jeg har sett dine personangrep på flere andre bokelskere - som jeg har observert gjennom flere år og på den bakgrunn definitivt kan si er fredelige og redelige forumdeltagere med et oppriktig ønske om at bokelskere.no skal være et konstruktivt og åpent nettforum.

Og flere av de det gjelder har skrevet innlegg der de sier at de har opplevd dine utfall som personangrep mot dem - at du kan klare å vri det om til at det er du som blir utsatt for hets, det er ganske enestående.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, ser vel hva du skriver? Akkurat det som jeg har nevnt både her og til Andrè., på nytt blir jeg beskyldt for usannheter. Jeg håper herved at de utenom Lillevi og Rolf som jeg skal ha gått til personangrep på, kan dere være så snill å stå frem, gjerne referer til tråden jeg har skrevet det i??? Og jeg prater ikke om diskusjonene de siste dagene, jeg mener personlig til angrep på andre.Lillevi og Rolf kan gjerne komme med sine ting men da vil jeg at de er helt ærlige og også forteller hvordan de har oppført seg mot meg, det går kanskje ikke an, ihvertfall ikke rolf, for han har slettet alle sine innlegg. Jeg har fortsatt de private meldingene jeg sendte til dem, og jeg kan jo isåfall legge dem ut!
Du skriver også at disse "slettet av bruker" Innleggene som nå florerer, var gjennomgående, da mener du at alle var preget av anklager mot andre bokelskere, klager over hvor fælt det var her inne og til slutt at jeg har tenkt å bli her inne.Altså alle innlegg var preget over misnøye mot meg!!
For det første , kan du være så snill å diskutere med fullt navn, det er så mye lettere for deg da å tilegne meg ekstra skitt, når du sitter og gjemmer deg bak en maske, som forresten de fleste av dere gjør!!
Jeg så ikke bare endel av innleggene, men samtlige av Cindy sine før hun dessverre valgte å slette profilen, men kanskje hun allikevel leser dette , og på en eller annen måte kan bekrefte dette jeg nå skriver!
Jeg har aldri vært i en diskusjon med Cindy der jeg har angrepet henne, hvis det er noe jeg har lurt på så har jeg spurt henne på en konstruktiv måte, og fått klare svar tilbake. Jeg vet at det kostet veldig mye for Cindy da hun gikk inn på denne tråden for å forsvare meg, det ble jo nok en belastning for henne.
Det jeg derimot så i noen av dem hun slettet, var at hun hadde vært i diskusjoner med mange av dere opp igjennom årene, og lenge før jeg ble medlem. Jeg observerte også i innleggene at hun la ut flere tråder eller kommentarer som ble fullstendig ignorert av dere, mens derimot hadde jeg svart på noen, og det har jeg gjort flere ganger når jeg har observert en form for utfrysning. Så at Cindy takket for seg, var nok ikke min feil tror jeg, hun har så lenge jeg vært medlem vært en tøff jente som har turt å si ifra, hun har irettesatt flere, helt fantastisk tøff!!
Det tror jeg heller ikke ble så godt mottatt her inne, for hun fikk pes hun også!! Jeg beundret virkelig Cindy, og det skrev jeg til henne, mine innlegg ligger nok her fortsatt, men som svar til slettet bruker, gå nå og let du som anklager meg!!!!
Fra nå av svarer jeg ikke en melding til hvis dere ikke kan gi helt nøyaktig og sanne anklager, og da må dere komme med beviser. Du skal være glad for at jeg i det hele tatt tok meg tid til å svare på innlegget ditt, da jeg leste det så følte jeg at de eneste dekkene ordene for ditt innlegg var "hold kjeft"
Jeg kommer heller ikke til å svare de av dere som ikke tør å stå fram med navnet sitt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene Andresen