Forstår jeg deg rett, når du mener at det skal være tillatt å si nærmest hva som helst i et offentlig forum, fordi vedkommende har det vondt, og de som det går utover, skal ikke ta det personlig, fordi det er synd på vedkommende?

Vi er ikke psykologer, men bokelskere her inne, og sympati og medfølelse springer ut fra en viss grad av innsikt og ydmykhet, den har jeg ikke sett så mye til i dette tilfelle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg forstår det som at inkludering er en øvelse, og på samme måte som i skolen er det ikke lett å få rom til alle stemmene, men det er ikke sikkert at vi løser vår demokratiske utfordring med å stenge ute de som krever mest tålmodighet. I det lange løp tjener vi på å være tolerante, og toleranse er av og til å ignorere. Men ikke alltid. Jeg tror det handler om å skille mellom sak og form. Hva er budskapet bak alle de høye ropene? Et mål må være å roe ned temperaturen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har noen gode poenger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Huff at det går an å samle så mange ###### på ett sted... 97004517...............................

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ikke stressende, bare irriterende ;-) i like så! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har så klart rett i dette, Cindy.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg forstår at ønskene og meningene dine springer ut av godhet, det er prisverdig, Cindy.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk til deg også. Du minner meg på at vi alle trenger å gå i oss selv av og til, men det er som Søren Kierkegaard så fint har sagt, mye lettere å se til høyre og venstre, enn inn i seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud Husevågsvarteper