Er det ikke bedre at flest mulig kan få lese hva mariann rygh kvinhaug alias Marlene Kvinhaug, er i stand til å lire av seg, enn å trykke på denne varsleknappen. To av innleggene til meg ble varslet av andre. Jeg oppfordrer folk til å la innleggene stå!

Hva tenker andre? Eller er det sånn at blir varslene mange nok, så får det konsekvenser? I såfall hvilke? Har vi noen regler? I såfall ikke, kanskje vi trenger noen?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 55 svar.

Ja, godt spørsmål, men da må spørsmålet bli, synes dere at det er greit at det er så mange her inne som har flere profiler, er det ingen som reagerer hvordan noen kan i løpet av et år øke stjerneantallet med flere tusen stjerner? Dette synes ihverfall ikke jeg er hederlig, og det var også synd at den rause stjerneutdeleren din pinus har takket for seg?? Blir vel et stort savn, du gjør vel som meg koser deg i glasshuset ditt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg skriver kommer nok til å bli varslet uansett hva slags ordbruk jeg bruker. Jeg har valgt å bruke de harde ordene fordi det er akkuratt hva jeg mener og fordi jeg ikke driver en slik feig propaganda som deg gretemor. Desverre har jeg ikke hele dagen til å sitte å lime inn innlegg igjen og igjen men minner om mitt telefonnummer 97004517, du har enda ikke ringt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

gretemor ditt feige troll!!!! Jeg FORLANGER at du ringer til min telefon nå med en gang 97004517 så skal jeg forklare deg at jeg er MARLENE KVINLAUG sjekk også min facebookside!! for en spyklatt du er!! at det er mulig, nå er jeg skikkelig, skikkelig fly forbanna!!!!!!!!!!!! Og jeg håper inderlig at du lar dette stå!!! Men er ikke verre enn at jeg poster det på nytt hvis det blir varslet! :D Alle som tviler er velkomne til å ringe til mitt mobilnummer for å sjekke identiteten min! Ring gjerne også til folkeregisteret slik at dere får bekreftet at det finnes en Marlene Kvinlaug, har aldri sett på maken!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg har ikke slettet noe som helst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se der du liker visst ikke å bli kalt spyklatt, feig og troll så innlegget mitt ble varslet og borte. Men minner igjen gretemor og alle andre tvilere (idioter) 97004517. Jeg venter!!!!!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra at du lar dem stå, venter på telefon fra deg vet du!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Ser den. Men det endrer jo ikke den situasjonen som tross alt har oppstått, som tar enormt med plass, og som de aller fleste bokelskere ikke har noen befatning med. Leser jeg innlegget ditt rett når jeg oppfatter deg dit hen at alle burde heve seg over alt som skrives?? I så fall har jo det vist seg ikke å være så lett, og jeg har forståelse for at folk reagerer. Jeg har også begynt å lure på om det egentlig er greit at folk skrive hva som helst.

Jeg føler meg ikke personlig truffet, men merker at jeg synes dette begynner å bli slitsomt og frustrerende likevel, noe jeg skrev litt om i et tidligere innlegg i tråden. Jeg synes som nevnt dette er vanskelig, men ser ingen konstruktiv måte å løse dette på

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det kan godt hende at det beste er å ignorere det, men det hjelper ikke nødvendigvis. Det at det er overproposjonerte reaksjoner fra noen er en ting, men når vedkommende faktisk tar på seg å spore opp de som bruker stjernesystemet og har gitt det eller svar til et innlegg hun ikke liker og deretter setter alle disse opp på en liste som, som det ble påpekt her, er til offentlig skue og lett sporbart, og tillegger disse meninger, karakteristikker og stempler som hetsere og nettmobbere så er det gått for langt. Noen av disse brukerne har bilder, fullt navn eller er kjent av mange andre som ikke vil se bakgrunnen for dette og kunne bestemme selv, men kanskje ta for gitt det som sies. Det hun gjør ved å gjøre noe sånt er jo i seg selv en form for hetsing og trakassering, er det ikke? På det tidspunktet mener jeg det har gått for langt.

Av det jeg har sett er det blitt implisert at hun har flere profiler, og at det er noe med stjerner, men til gjengjeld har hun og tilknyttet bruker brukt ord og begreper som spyklase, idioter, hetsere, mobbere, jantelovtilhengere, nettroll osv.

Når en skal måtte være redd for å vise forståelse for del av eller et svar av noe noen andre sider, i frykt for å bli oppsport, uthengt og stemplet med forferdelige ting trengs det en eller annen form for oversyn. Det jeg vet er at jeg selv ga stjerne til et innlegg som sa seg lei av jantelov-påstandene, da for den grunnen, da jeg tenkte at det stemte for jeg hadde heller ikke sett janteloven i spill her, så resulterte det i at jeg havnet på denne listen. Man skal ikke være redd for å diskutere eller si seg enig eller uenig i et diskusjonsforum i frykt for noe sånt.

Jeg har forståelse for at hun må ha det vanskelig, men det gir en faktisk ikke rett til å gjøre sånt, og går det langt nok er det ikke bare å velge det bort. Jeg ønsker henne ingen ting vondt, og håper på en måte at alt blir fjernet så det skapes en mulighet for å gå videre, eller i alle fall kan slutte å eskalere.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Hei Enna!
Jeg har forståelse for at du føler deg misforstått, må bare si at det med å finne ut av stjerner og likn, det lærte jeg av frk Lillevi i en av trådene til lessirkelen. Jeg har aldri gjort det før , det har aldri vært av interesse, men nå følte jeg at behovet var der. Du sier at dere blir uthengt, har du overhodet ikke tenkt på hvor uthengt jeg har blitt de siste dagene?
Ordene spyklase, idioter har jeg aldri brukt, det var dessverre min frustrerte datter, har sagt at hun må roe seg litt, men har full forståelse på hvorfor hun reagerte, og det burde alle med vanlig folkevett skjønne! Gretemor anklager jo oss begge for at vi er den samme personen, hadde du likt det?? Tenk å ikke bli trodd, eller hvis noen hadde påstått at deg og Cindy var den samme, uansett hvordan du hadde prøvd å forklare deg ville du aldri bli trodd! Hadde du blitt frustrert da? Jeg har som sagt full forståelse for at du er lei deg, jeg har i alle mine innlegg prøvd å ikke gå til personangrep, denne listen inneholder mange navn, og dere fortsetter å stå sammen, så du har mye støtte. For øvrig så må du ikke tenke så mye på listen, dere som kun har gitt stjerner kommer ikke til å bli berørt av den videre utviklingen. Og som sagt personen som offentlig kalte meg for en kjeltring hadde så mange muligheter til å ordne opp, både min mann og datter har gitt henne både E-post og telefonnr, hun kunne jo bare hatt tatt en liten tlf, så hadde hun fått bekreftet at profilene er ekte.
Jeg synes i grunnen synd på deg Enna, du er en person som har /er vært god og snill her inne, og dette innlegget og det du sendte til meg er det nærmeste jeg tror jeg kan komme når det gjelder unnskyldninger, så jeg bærer absolutt ingen nag til deg, tror ikke at du var klar over hva du støttet, du støttet antakelig den første delen av kommentaren av Gretemor, men du fikk nok ikke med deg den delen som var stygg, du må gjerne lese den en gang til, så kanskje endre du oppfatning. Det gjelder dere andre også, at jeg forsurer miljøet her som hun skrev, ok for meg om dere mener det, men at dere virkelig mener at jeg har 4 profiler her inne, det blir en ganske annen sak.
Og jeg prøver å gå videre, begynte dagen med et par sitater, men så dukket dessverre denne tråden av gretemor opp, og nå føler jeg at det ikke er meg som lager konflikter.
Jeg har sagt at min diskusjon er ferdig, jeg vil ha fred, men for å få freden i meg selv forventer jeg en oppreisning. Ser ikke ut som om det blir tatt fatt i her, så jeg har måttet tatt saken et skritt videre.
Ønsker deg alt godt Enna! Forresten så er det andre enn meg som teller stjerner, det var jo derfor gretemor ble så sinna, hun hadde sett at jeg hadde fått tre stjerner på i løpet av noen minutter av min familie, så dere må prøve å se litt hva andre skriver også, kanskje det da kommer noen overraskelser frem;-)
Og Cindy, flott at du prøver å ordne opp, men du må vel også snart begynne å se den andre veien også, klart at du synes det er best å stå sammen med flertallet, det forstår jeg, men du skuffet meg da du antakelig i beste mening prøver å framstille meg som en psykisk syk person, som må få lov, stakkars til å ha flere profiler. Ærlig talt Cindy, jeg liker deg, måten du opptrer på, men synes du ikke at både meg og min datter ihvertfall kan forvente en aldri så liten unnskyldning?
Ellers til alle dere andre, selv om dere føler dette hatet mot meg, kan jeg med hånden på hjertet si, at dere er alle velkomne( hvis dere noen gang passerer Feda på deres vei) til en kopp kaffe! Nå vil jeg ikke si mer, kommer til å holde meg helt i ro og la saken gå sin gang.
God Sommer til dere alle, det skal ihvertfall jeg ha! Og foreløpig koser jeg meg på småbruket med " Sin egen herre", helt fantastisk bok, livet er skjønt;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Måtte skrive nytt, min mann hadde ikke logget seg ut, så jeg trodde at det var min profil, så altså Cindy, jeg godtar din unnskyldning og sier takk, hvis du mener at du ber om unnskyldning for at du mener at jeg ikke operer med flere profiler eller fordi du skrev at jeg måtte få lov til å ha det? Det er to forskjellige ting det, unnskyld, men det er litt viktig for meg!
Mvh Mariann

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må bare si at du kan jo sende en egen unnskyldning til min datter, hun er på vei østover, og hun hadde nok satt pris på om du sendte en egen til henne, jeg ser at hun har skrevet at hun er tøff, men ikke legg noe i det; jeg ser at hun også har begynt å få hatmeldinger, det er ikke bra, så litt støtte hadde hun nok likt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tusen hjertelig takk Cindy! Jeg har pratet med Andre i dag på telefonen, han sier at det nok er mange som opererer med mange profiler, men at det er litt vanskelig for han og gå inn å sjekke, fordi det er så mange medlemmer. Men han skulle se hva han kunne gjøre, for alle må jo ha E-poster for å bli medlemmer, uansett, jeg har aldri, og nå er jeg helt ærlig visst at det går an å opprette flere profiler. Jeg er helt grønn når det gjelder slike ting, da jeg ble medlem her for litt over er år siden, var det eneste jeg brukte dataen til nettbanken. Andre har fått brukernavnene til min mann og to døtre, så han kan sjekke E-postene.
Jeg forklarte hvor viktig dette er for meg, har alltid lært mine barn at løgn er noe av det verste de kan gjør, da de var små visste de at hvis de sa sannheten så ble straffen minimal!
Så dessverre er dette å bli kalt for en løgner noe av det grusomste folk kan gjøre mot meg!
Mvh Mariann

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

NOK ER NOK!!!! Er du forresten en mann?? Jeg sier dette bare en gang, jeg kommer ikke til å aksepterer et eneste innlegg i negativ retning mot min kone Mariann!!! Er dette klart!!! Mitt telefon nummer er 48005879, ta kontakt med meg ,hvis du er tøff nok da? Ser ikke slik ut i mine øyner, når du kaster deg over en diskusjon som jeg vil kalle en skikkelig sladreforening for patetiske kvinnfolk!
Hilsen Kenneth Kvinlaug

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei du tøffen! Min mann slettet profilen sin i går, så du må gå inn på min tråd "hjelp" hvis du har noe mer fint å si til meg!! Jeg synes at det er nok med en tråd med skitkasting uten at det må spres over hele bokelskere. Jeg har blitt hetset på 4 tråder nå, lesesirkelens sin, gretemor sin "hva leste du i mai", tråden av Cindy"Forslag", og nå denne fantastiske tråden av Gretemor!
Hold dere til min, det er forferdelig for de andre bokelskerne å måtte ufrivillig bli dratt med inn i dette jævelskapet.
Så ser deg i tråden " hjelp", hvis du har noe mer å komme med, og du nå kan du jo sitatet mitt utenat , du var jo så modig at du la det ut til min unge datter også, det var virkelig veldig tøft og mandig forresten, voksen mann på 43!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Si meg driver dere alle og skriver manus til neste års "Paradise Hotel"? På tide admin tar tak før denne barnehagen får utarte seg mer enn den allerede har gjort. Så kan folk få slutte å forstå hverandre i hjel med det samme.

Og nei, jeg kommer ikke til å ringe noen som helst uansett hvor mange telefonnummer jeg får. Om det ikke er for å stemme ut hele denne tåpelige diskusjonen!

Hvor er Per Fugelli når en trenger han? Memento mori!

Godt sagt! (5) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig Kent med at gretemor sin diskusjon er tåpelig!! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

For å oppklare mener jeg redd for konsekvenser som å bli hengt ut og kalt ting. Og dette har jo skjedd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Forstår jeg deg rett, når du mener at det skal være tillatt å si nærmest hva som helst i et offentlig forum, fordi vedkommende har det vondt, og de som det går utover, skal ikke ta det personlig, fordi det er synd på vedkommende?

Vi er ikke psykologer, men bokelskere her inne, og sympati og medfølelse springer ut fra en viss grad av innsikt og ydmykhet, den har jeg ikke sett så mye til i dette tilfelle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg forstår det som at inkludering er en øvelse, og på samme måte som i skolen er det ikke lett å få rom til alle stemmene, men det er ikke sikkert at vi løser vår demokratiske utfordring med å stenge ute de som krever mest tålmodighet. I det lange løp tjener vi på å være tolerante, og toleranse er av og til å ignorere. Men ikke alltid. Jeg tror det handler om å skille mellom sak og form. Hva er budskapet bak alle de høye ropene? Et mål må være å roe ned temperaturen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har noen gode poenger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Huff at det går an å samle så mange ###### på ett sted... 97004517...............................

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ikke stressende, bare irriterende ;-) i like så! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har så klart rett i dette, Cindy.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg forstår at ønskene og meningene dine springer ut av godhet, det er prisverdig, Cindy.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk til deg også. Du minner meg på at vi alle trenger å gå i oss selv av og til, men det er som Søren Kierkegaard så fint har sagt, mye lettere å se til høyre og venstre, enn inn i seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er også en av de som har varslet for jeg vil ikke finne meg i å bli uthengt her inne og at andre medbokelskere blir sjikanert. Like viktig er det at André får innsikt i hva som skjer, derfor trykket jeg på varslerflagget slik at han ser hva som står der. Har også sendt han melding.
Vi får avvente å se hva han vil foreta seg, tror jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg satte det på spissen, for å få frem et budskap, og en diskusjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har aldri lagt merke til denne varselknappen før faktisk - er det slik at innlegga blir borte dersom ein klikkar på den?
Det beste er å ignorere vedkommande «uromoment», meiner eg.

Dei «anarkistiske» forholda som alltid har råda her på bokelskere.no har eg sett på som ganske sjarmerande, men i det siste har eg sett behovet for enkelte køyrereglar, evt. ei moderatorordning. Det er ikkje alle som har nettskikk/forumskikk/folkeskikk. Resultatet av uroa i det siste kan bli at forumet blir stengt, - og det hadde jo vore synd.
Ein skal òg tenkja på at det store fleirtalet av medlemene på denne nettstaden er passive i diskusjonane – og at den pågåande kveruleringa i enkelte diskusjonstrådar her virkar avskrekkande på folk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg har aldri trykket på den, men jeg tror det blir sendt en melding til administrasjon, og så går eventuelt han inn og sletter.

Hvis alle hadde fulgt det rådet å ignorere, så hadde det sikkert fungert, men erfaringen tilsier at noen alltid biter på agnene som kastes ut. Det kan av og til være en stor utfordring å la være.

At folk blir avskrekket og kanskje trekker seg ut, forstår jeg, men hvis det kan komme noe positivt ut av dette, så er det bra, eventuelt at vi får noen kjøreregler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg trykket varselknappen på et innlegg der 24 av oss var navngitt som nettmobbere (slettet nå). Gjør oppmerksom på at alt her inne er lett sporbart. Googler noen en av oss, risikere vi å komme opp på en liste over nettmobbere.
Det vil jeg ha meg frabedt.

Ellers har ditt syn mye for seg, gretemor.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

At alt er sporbart, greide jeg å glemme i farten, det er et stort poeng. Samtidig trenger vi noen konsekvenser/kjøreregler.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er av dem som har varslet, i den tro at det får konsekvenser for den som har postet innleggene. Hvis den eneste konsekvensen er at innleggene slettes, er vi jo like langt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er det jeg tenker også. Vi trenger noen kjøreregler her inne, som Monica også er inne på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et ps til mitt forrige innlegg:

Jeg vet som nevnt ikke om det finnes regler. Og jeg merker at jeg er ambivalent til spørsmålene du stiller om dette.

Jeg er for frie ytringer og har kanskje vært for naiv, for nå opplever jeg dessverre for første gang her på Bokelskere at jeg føler at nok er nok, og at det faktisk bør finnes visse kjøreregler. Og det gjør det vel for så vidt, i og med at denne varsleknappen nå engang er der. Men jeg synes det er et skrekkelig vanskelig spørsmål og har egentlig ikke noe klart og entydig svar.

Hadde vært fint med en debatt om dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenker at har man et varslesystem, så bør det bli konsekvenser når varslene blir mange. Først en advarsel, hvis ikke det hjelper, så er det ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg også, men jeg vet ikke ...
Kan du ikke sende spørsmålene dine til Ándre Nesse, slik jeg foreslo, så får vi sikkert et svar på det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både ja og nei, gretemor. Spørsmålet du tar opp, er viktig og dessverre sørgelig relevant. Selv synes jeg det er grenser for hva det er greit at folk skriver på et nettforum, men ser samtidig poenget ditt.

Når det gjelder konsekvenser og regler kan jeg ikke svare deg. Det er kanskje et spørsmål som bør rettes til Ándre Nesse?

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Trude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd Hebæk