Et ps til mitt forrige innlegg:

Jeg vet som nevnt ikke om det finnes regler. Og jeg merker at jeg er ambivalent til spørsmålene du stiller om dette.

Jeg er for frie ytringer og har kanskje vært for naiv, for nå opplever jeg dessverre for første gang her på Bokelskere at jeg føler at nok er nok, og at det faktisk bør finnes visse kjøreregler. Og det gjør det vel for så vidt, i og med at denne varsleknappen nå engang er der. Men jeg synes det er et skrekkelig vanskelig spørsmål og har egentlig ikke noe klart og entydig svar.

Hadde vært fint med en debatt om dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tenker at har man et varslesystem, så bør det bli konsekvenser når varslene blir mange. Først en advarsel, hvis ikke det hjelper, så er det ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg også, men jeg vet ikke ...
Kan du ikke sende spørsmålene dine til Ándre Nesse, slik jeg foreslo, så får vi sikkert et svar på det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken L