Nå har jeg lest litt om Kim Leine på nettet, og han ser ut til å være en interessant forfatter. Jeg fikk en Knausgård-følelse, er det noe i det? Kanskje fordi han ser ut til å utforske det folk helst ikke vil snakke om, og så går han ut av skrivestua og henter ungene i barnehagen klokka 4.

Det ser ut som du bidrar til å skaffe Kim Leine flere lesere i Norge. En til her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så bra, Karen!

Ja, jeg synes som du sikkert har skjønt, at han er en utrolig spennende forfatter. Det med Knausgård kan jeg egentlig ikke svare deg på (jeg har bare lest de to første bøkene hans, Ute av verden og En tid for alt) utover at også Leine absolutt utforsker det folk helst ikke vil snakke om. Som jeg skrev i det opprinnelige innlegget mitt, er ikke bøkene hans akkurat lystig lesing, men han skriver ufattelig godt – og som du så riktig påpeker – om interessante og vonde temaer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland