Takker for omtalen, Karin. Da skal jeg finne denne et sted og lese i vilden sky - eller stille og rolig på plenen ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, den bør du få tak i, artig bok. Det var liksom ikke for ingenting jeg plukket den opp. Bob Dylan "er" også med i boka....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et sted jeg ikke kan erindre i huset står Gjeld, også den av Eggen. Den er ulest, sånn som noen til i hyllene mine er. De fleste bøkene mine om Dylan er ikke ulest. En gammel helt, godeste Dylan. Vinklingen du refererer til virker både morsom og spennende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mange mange år siden jeg leste Gjeld, men husker den som veldig bra, minst på høyde med Den nye Dylan. Annbefales på det varmeste, med et ørlite forbehold om at den har tålt tiden som har gått.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takker så mye for anbefalingen! Så lenge ei bok er godt skrevet tåler den at tida setter tenna i den ;-) Blir nok en del av høstlektyren - når jeg en gang har lest meg lei på Kielland.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteBerit R