Du sier jo imot deg selv hele tiden,og jeg skjønner jo det! Så jeg stoler rett og slett ikke på deg. Du begynte så fint med at du hadde full forståelse for at jeg følte meg angrepet, jeg hadde jo til og med er sak. Etter det så er du jo redd for å miste dine vanlige tilhengere, og da er det jo enkelt valg å ta om hvem som må ofres. Og Vibeke jeg forstår at du er også en brikke i et spill om du vil eller ei, for hvis du trekker svarteper, så kan du risikere at han blir hengende rundt deg, kan være vanskelig å bli kvitt.
Jeg ser jo nå at du tror at du prøver å få det til å høres ut som om du hjelper meg med å forstå hvor feil jeg tar og at de andre uansett har rett, bruk tiden til dem som virkelig trenger deg, jeg tar bare imot ekte forståelse.
Og du fyrer også under mistanken til gretemor, min mann og datter har jo allerede stått frem og vist at de eksisterer, allikevel så sier du det er lett for adim å finne ut.
Det virker som om hverken du eller noen av dere forstår mitt problem. Hadde formuleringen og noen på en fin måte spurt meg om jeg kjente til dem, da hadde jeg jo selvfølgelig svart. Og når jeg ser hva andre har skrevet, så har det nok florert med private meldinger til hverandre i forveien, jeg er ikke dummere enn jeg skjønner det, for meg blir det så utrolig falskt, det er så typiske jævla feige nordmenn, de må alltid gå til naboen med sladderen i stedet for å konfrontere den det gjelder.
Jeg tilgir aldri slike grove ting som nå er spredt rundt til alle bokelskere om meg, og jeg skulle i grunnen ønsket at noen av dere hadde blitt kalt det samme som jeg av et vilt fremmed menneske, tenker at alle av dere hadde synes at det var ok å bli kalt en løgner og bedrager?? En eller annen kan vel klare å svare på det. Jeg har ihvertfall fått et svar som sier at i følge den Norske lov så er det ikke greit.
Dere andre må jo enten være vant til å bli kalt slike ting eller så er dere så uærlige selv at dere ikke reagerer??. Jeg har ihvertfall aldri blitt kalt for en bedrager og løgner før, og nå har det gått så lang tid, dere kunnet hatt kommet med en unnskyldning, men alle står ved sitt. Håper Adim kommer med de bevisene han trenger i morgen, det virket som om det ikke var godt nok at både min mann og datter la ut både E-posten og mobilnr sine, det var fritt frem for alle å ta kontakt, da hadde dere kunnet dobbelsjekke som jeg presiserte at Jeg kun har en profil. Jeg vil bare si at dere har hatt sjansen til å unnskylde dere både ovenfor min mann og datter, men grep den ikke! Avslutter med min bibelske tolkning ; "jeg tilgir ikke, det får dere overlate til vår Herre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nå skjønner jeg ingenting. Hvordan har jeg motsagt meg selv?

Og redd for å miste tilhengere? Såvidt jeg vet så har jeg ingen tilhengere å miste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland