Da har jeg lest over mitt forrige innlegg og jeg ser ikke hva jeg har skrevet som du reagerer så sterkt på. Du tok deg veldig nær av at en person trodde du hadde opprettet falske profiler, hadde det ikke da vært greit å få dette avklart om det er mulig? For min del har det ingenting å si og jeg har ikke noe bevis for det ene eller det andre.

Når det gjelder allianser så er ikke dette første gangen du har nevnt at det finnes en gruppe mennesker som kun gir stjerner til hverandre og aktivt gir strategiske stjerner.
Jeg skriver under fullt navn og prøver alltid å oppføre meg på en måte min farmor ville godtatt, men det kan selvfølgelig hende at jeg bommer innimellom. Om du har noe å gå til advokat med er jeg usikker på, men du har uansett mitt fulle navn om du skulle trenge det.

Akkurat nå virker det som jeg har problemer med å uttrykke meg på en måte som ikke kan misforstås så jeg velger å avslutte her om du ikke har noe annet å tillegge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvor Vibeke har jeg skrevet de ordene hvor??? Let gjennom alle mine oppdateringer , har ikke slettet et i løpet av den tiden jeg har vært medlem her! Jeg tør påstå at du må blande meg med noen andres innlegg! Helt ærlig Vibeke, jeg mener det, prøv å finn ut når jeg har skrevet det. Jeg har snakket om stjerner, mye! Men har aldri sagt at det er noen grupper her som kun gir stjerner til hverandre og at de aktivt gir strategiske stjerner. Jeg har alltid snakket om at jeg ikke synes at vi burde hatt denne evalueringen, og det spesielt fordi det er ekskluderende.
Jeg skal ta meg inn igjen Vibeke, de ordene du påstår jeg har sagt har jeg aldri, jeg har gnålt om jantelov og stjerner, men aldri beskyldt en gruppe for å spille et spill. I de siste trådene har jeg også oppdaget at flere har tilført meg usanne ting jeg skal ha sagt, men det er jo slik en hetsing fungerer, bålet må jo ha brensel hele tiden, ellers slukker det jo. Vær så snill kjære Vibeke tolk mine ord rett, og let i mine oppdateringer.
Jeg skal ihvertfall forhøre meg med "vår" advokat, og spørre om dette er rett. Du har jo bare trykt på en stjerne, noe jeg enda ikke kan forstå at du gjorde, jeg hadde aldri gjort noe sånn mot deg eller noen andre her inne. En kollektivt hetsing, hvor en person gjentatte ganger blir angrepet med usannheter og allikevel finner du din vei og velger å være med. Det kan jeg love dere , det hadde jeg aldri kunnet hatt samvittighet til å gjøre, jeg har faktisk vært flink har inne til å avverget slike ting, og jeg er vel bare den eneste som kollektivt er blitt bahandlet på denne måten, og alt bare pga jeg ba om et lite ja eller nei. Ikke kom med at jeg alltid har forsuret miljøet her inn, isåfall så vil jeg ha bevis!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg kommer ikke til å lete gjennom alle dine gamle innlegg for å finne tråden du postet dette i. Du har vært en særs aktiv bokelsker. Du har også hatt forskjellige navn og jeg vet ikke hvordan det fungerer med tanke på dine innlegg som ble skrevet under annet navn. Jeg er ganske sikker på at jeg husker riktig, men siden jeg ikke tok screenshot av det så gir jeg meg med det.

Den stjernen jeg ga til Gretemor står jeg ved og jeg har forklart grunnen, det er heller ikke en stjerne jeg har dårlig samvittighet for. Jeg er heller ikke spesielt bekymret for eventuelle rettslige utfall den stjerna kan få. Det eneste jeg kan gjøre er å beklage igjen for at du opplever det som et angrep på deg. Jeg forholder meg ikke til alle andre, jeg forholder meg til den diskusjonen vi to har hatt.

Nå føler jeg at jeg gjentar meg selv og at vi ikke kommer noe videre med dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland