Vibeke jeg har alltid likt deg og har synes at du har hatt gode konstruktive svar, slik som dette. Vi har mange ganger vært uenige, og for meg er det helt greit å være uenige og ta en diskusjon på det. Helt greit så lenge det ikke det blir en diskusjon som går direkte på personene. Vi har aldri gått til angrep på hverandres personlighet før, og disse innleggene på denne tråden var helt ok og ikke sårende for meg, jeg tror t.o.m at jeg gav deg en stjerne eller to. Vibeke grunnen til at du såret meg var at du støttet gretemor i hennes innlegg der hun skrev at jeg har hatt flere profiler, den såret meg fryktelig. Og hvis det var mange av dere som har lurt på hvorfor disse personene gav meg så mange stjerner, kunne dere jo hatt spurt meg!!!
Jeg har det fryktelig vondt nå, og en av grunnene er at jeg virkelig ser tydelig nå hva som lå bak hetsingen. Burde jo hatt skjønt at når jeg i mai måned fikk ca 12-13 dager med beste innlegg ikke kom til å bli godt mottatt, og nå kan absolutt ingen fortelle meg at det ikke eksisterer enn jantelov her inne. Min familie har vel blitt medlemmer i løpet av våren, kan ikke huske hvor mange stjerner jeg hadde da, men kan ihvertfall si at det ikke er takket være dem at jeg har så mange i løpet av den korte tiden her,
Jeg skulle ønske at det gikk an å fordele stjernene mine, så kunne dem som ville bare hatt forsynt seg. For meg er dette nettstedet ikke et spill hvor man går på stjernejakt, men må innrømme at jeg liker godt å bli satt pris på når jeg selv har følt at det jeg har skrevet er bra. Om jeg har fått mange stjerner fra min mann og døtre, helt alvorlig, de betyr jo ingenting, de gjør det jo for vi er familie, og det vet de ! Har nevnt det for dem at de må dele ut litt stjerner, sette seg litt inn i diskusjonene, for min mann har dette med stjerner virket som noe feminine greier, tror aldri det kunne falt han inn å gjort noe sånn til en fremmed. Hun minste datteren min var veldig giret da jeg sa at det var mange unge her inne, og hun hadde store planer. Hun elsker jo dyr og er vegeterianer. Hun leser derfor mye faktabøker både om dyr , miljø og om maten vi spiser. Jeg maser stadig på henne at hun må være litt aktiv, men hun sier slapp av mamma, har gitt deg stjerner i dag. Dette har vi hatt det litt morsomt med, hvis jeg en dag er sur og kjefter litt, så kan hun finne på å svare": mamma då, du he jo fenge ei stjerna a meg i dag" Dessverre så er hun veldig opptatt, begynte allerede sommerjobben til påske( da jobber hun ettermiddager etter skolen og i helgene), og så har hun to hester og lekser. Nå etter denne diskusjonen så tror jeg neppe at hun kommer til å bli aktiv her. Hun er forøvrig på facebook, fotoklubb, dyrvernnettsted og andre forum, men hun sa til meg i dag at hun aldri noen gang har sett maken på en liknende kollektiv hetsing før.
Min eldste datter Marlene, (mally) har jo presentert seg.
Ha det fint Vibeke;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Grunnen til at jeg ga stjerne til Gretemor er så enkel at jeg synes hun hadde et godt poeng. Om det er falske profiler eller familemedlemmer legger ikke jeg meg oppi, men jeg skjønner hvorfor hun stilte spørsmålstegn ved det. Om det bør undersøkes nærmere får være opptil admin på siden. Det skal ikke være vanskelig å finne ut av det.

Dette med janteloven har ingenting med saken å gjøre. De som har reagert har gjort det på grunn av tonen din og fordi du anklager folk for å ha allianser, ikke at du har hatt beste innlegg noen dager (nå snakker jeg utover min fullmakt, men dette er jeg helt overbevist om at stemmer). Beste innlegg sjekker jeg så å si aldri og jeg tror faktisk ikke det er noe så mange er opphengt i, på samme måte som de fleste ikke er så opphengt i disse stjernene heller.
Jeg skulle virkelig ønske at du så at det ikke finnes noen kollektiv allianse eller gruppe her inne som er ute etter å ta deg. Vi er alle enkeltpersoner som reagerer på det som er naturlig for oss, men når det er mange som reagerer på samme måte så skjønner jeg at det kan bli overveldende.

Håper du får en fin natt og en god dag imorgen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Fantastisk at hetsing enda pågår, og Vibeke dette var ikke et av dine konstruktive tilbake meldinger, for det første så håper jeg adim holder på med saken, og når det er avklart tar jeg steget videre. Og hvem har jeg anklaget for å ha allianser?? Tonen min har jo bare vært aktuell i 6 dager, alle mine oppdateringer ligger klare for adim og sjekke, og håper han også sjekker andre her inne! Og hva i alle dager kan du kalle den gruppen som nå de siste dagene har fått lov til å hetse meg på denne måten, er de ute etter å omfavne meg eller å ta meg?? Du kan jo svare som jo vet alt her inne!! Hvis ikke flere av dere får en tilsnakk av adim,så kommer jeg til å ta det videre. Jeg er så heldig at jeg også har en advokat i familien og de jobber akkurat med slike problemer, kvitte seg med feige nettroll, som ikke tør å stå fram med fullt navn. Det er heldigvis bare et lite trykk, så har de fulle oversikten over den personen.Så de personene som har kommet med falske beskyldninger og de som har hengt seg på den, dere kan forvente dere en anmeldelse. Det er en legemsfornærmelse , og det er dessverre straffbart. Dette er ikke tom trussel, akkurat nå er jeg fly forbannet, og om det er det siste jeg gjør så skal sannheten fram. Heldigvis har reaksjonstiden på slike henvendelser blitt betraktelig bedre, så der vet jeg at det endelig er støtte å få. Men jeg regner disse personene på nettstedet her som seriøse, så jeg har for lengst sendt melding til Andre, håper at han klarer å rydde opp, og kanskje lager nye regler slik de har det på de fleste andre nettstedene, at folk må stå fram med fullt navn!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest over mitt forrige innlegg og jeg ser ikke hva jeg har skrevet som du reagerer så sterkt på. Du tok deg veldig nær av at en person trodde du hadde opprettet falske profiler, hadde det ikke da vært greit å få dette avklart om det er mulig? For min del har det ingenting å si og jeg har ikke noe bevis for det ene eller det andre.

Når det gjelder allianser så er ikke dette første gangen du har nevnt at det finnes en gruppe mennesker som kun gir stjerner til hverandre og aktivt gir strategiske stjerner.
Jeg skriver under fullt navn og prøver alltid å oppføre meg på en måte min farmor ville godtatt, men det kan selvfølgelig hende at jeg bommer innimellom. Om du har noe å gå til advokat med er jeg usikker på, men du har uansett mitt fulle navn om du skulle trenge det.

Akkurat nå virker det som jeg har problemer med å uttrykke meg på en måte som ikke kan misforstås så jeg velger å avslutte her om du ikke har noe annet å tillegge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor Vibeke har jeg skrevet de ordene hvor??? Let gjennom alle mine oppdateringer , har ikke slettet et i løpet av den tiden jeg har vært medlem her! Jeg tør påstå at du må blande meg med noen andres innlegg! Helt ærlig Vibeke, jeg mener det, prøv å finn ut når jeg har skrevet det. Jeg har snakket om stjerner, mye! Men har aldri sagt at det er noen grupper her som kun gir stjerner til hverandre og at de aktivt gir strategiske stjerner. Jeg har alltid snakket om at jeg ikke synes at vi burde hatt denne evalueringen, og det spesielt fordi det er ekskluderende.
Jeg skal ta meg inn igjen Vibeke, de ordene du påstår jeg har sagt har jeg aldri, jeg har gnålt om jantelov og stjerner, men aldri beskyldt en gruppe for å spille et spill. I de siste trådene har jeg også oppdaget at flere har tilført meg usanne ting jeg skal ha sagt, men det er jo slik en hetsing fungerer, bålet må jo ha brensel hele tiden, ellers slukker det jo. Vær så snill kjære Vibeke tolk mine ord rett, og let i mine oppdateringer.
Jeg skal ihvertfall forhøre meg med "vår" advokat, og spørre om dette er rett. Du har jo bare trykt på en stjerne, noe jeg enda ikke kan forstå at du gjorde, jeg hadde aldri gjort noe sånn mot deg eller noen andre her inne. En kollektivt hetsing, hvor en person gjentatte ganger blir angrepet med usannheter og allikevel finner du din vei og velger å være med. Det kan jeg love dere , det hadde jeg aldri kunnet hatt samvittighet til å gjøre, jeg har faktisk vært flink har inne til å avverget slike ting, og jeg er vel bare den eneste som kollektivt er blitt bahandlet på denne måten, og alt bare pga jeg ba om et lite ja eller nei. Ikke kom med at jeg alltid har forsuret miljøet her inn, isåfall så vil jeg ha bevis!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg kommer ikke til å lete gjennom alle dine gamle innlegg for å finne tråden du postet dette i. Du har vært en særs aktiv bokelsker. Du har også hatt forskjellige navn og jeg vet ikke hvordan det fungerer med tanke på dine innlegg som ble skrevet under annet navn. Jeg er ganske sikker på at jeg husker riktig, men siden jeg ikke tok screenshot av det så gir jeg meg med det.

Den stjernen jeg ga til Gretemor står jeg ved og jeg har forklart grunnen, det er heller ikke en stjerne jeg har dårlig samvittighet for. Jeg er heller ikke spesielt bekymret for eventuelle rettslige utfall den stjerna kan få. Det eneste jeg kan gjøre er å beklage igjen for at du opplever det som et angrep på deg. Jeg forholder meg ikke til alle andre, jeg forholder meg til den diskusjonen vi to har hatt.

Nå føler jeg at jeg gjentar meg selv og at vi ikke kommer noe videre med dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland