Hvis du støtter noen som skriver en ganske så stygg melding rettet mot en person, altså noe som går på personligheten, så er du jo selvfølgelig med på en hetsing ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nøyaktig hvilken melding refererer du til? Jeg har gitt stjerner, siden det er systemet her, når jeg ser at noen trekker frem et poeng jeg kan være enig i at er viktig, har et godt formulert argument e.l. Jeg mener at å tillegge brukere merkelapper som hetsere o.l. simpelthen fordi det foreligger tegn på at de er uenige med deg i seg selv er en form for hets og nettmobbing.

Jeg har sett tidligere innlegg av deg hvor du har formulert deg godt, tatt opp argumenter på en god måte og løst konflikter med tanke på at det er en del tolkning involvert, men de siste har vært så fulle av anklagelser om jantelov, og utfrysning, hetsing, osv over ting som absolutt ikke hadde trengt å utarte seg. Det kan hende jeg tar feil, jeg har ikke helt oversikt, men det virker ofte som du tar utgangspunkt i at folk er ute etter å ta deg og at alt er i verste mening. Det er et diskusjonsforum, og det vil være sterke standpunkter, spørsmål og påpeking av ulike sider. Jeg har fra tidligere innlegg sett at du sier du har smerter som kan forårsake litt forsterkede humørsvingninger og lurt på om dette skjer nå. I så fall ønsker jeg deg god bedring.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er spesielt den meldingen hvor gretemor beskylder meg for å være uærlig og at jeg opptrer med flere profiler. De som støttet den såret veldig, for det var en utrolig personlig melding, jeg liker ikke å bli stemplet som uærlig, og det er fryktelig sårende, skulle ønske dere kunne hatt tatt en telefon til en tilfeldig person i kvinesdal og spørre om de kjenner meg, jeg tror mange av dere hadde fått en haha opplevelse. Kanskje du ser igjennom meldingen en gang til , se om du virkelig kan stå for det hun skrev, hvis ikke så er det fort gjort å fjerne en stjerne.
Akkurat i dag har jeg en dårlig dag, vet aldri hvor lenge det varer, men ellers har jeg hatt en kjempegod mai måned, meg og hunden og flere venninner har vært på ganske mange topper, tror vi rakk ca 20 i mai! Takk for lykkeønskninger, håper at jeg er på beina i morgen;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit Høvde