Kjære deg, Mariann: Det er på tide å legge denne ballen død. Ikke alt i verden skal oppklares, og hvis Gretemor ønsker å trekke seg tilbake,la henne få gjøre det. Slå av PC'en, ta med deg hunden ut på en fin tur, og tenk på oss i Trøndelag hvor regnet høljer ned og skal gjøre det uavbrutt i tre dager. Ingen hater deg, det handler bare om ulike oppfatninger om hva som skjer. Hva oppnår vi med å fortsette denne diskusjonen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kjære Karen, igjen takk for at du er blant de få som er konstruktive i innleggene!
Det eneste jeg ikke forstår, hvorfor skal jeg måtte bare legge ballen død, og glemme alt?
Hadde du likt å fått de meldingene gretemor sendte meg? På toppen av det hele var det mange som støttet henne, hvordan tror du jeg føler meg, er det ok å bli kalt for uærlig.
Kan ikke forstå at ikke en eneste av dere kan i det minste se det litt i fra mitt side også, jeg er faktisk et menneske med følelser, og jeg setter meg ikke i en krok og hyler når noen går i mot meg, jeg tåler mye, og det kan du se at jeg har gjort nå også, men alt har en grense.
Og hva vil du ellers kalle hetsingen om ikke hat? Ulike oppfatninger har vi alle og det er så normalt som det går an, les meldingene fra de fleste fra andre og så kan du gjerne gi meg et svar hva du kaller slike meldinger som er rettet mot kun en person? Husk at dette har vært en diskusjon der alle er mot en, ta det med i oppfatningen din!
Ellers har jeg ikke lyst å diskutere dette med deg, synes at du er ok, og hører hva du sier, orker ikke enda flere uvenner her inne!
Mvh Mariann

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er heller ikke interessert i å delta i denne diskusjonen, og enda mindre interessert i å dele ut karakteristikker av andre bokelskere. Det er ubehagelig å befinne seg på sidelinja som vitne til hva som skjer, og jeg tror det er ubehagelig å delta også.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Har bare et spørsmål Karen, og det ber jeg deg svare meg helt ærlig på? Når du er vitne på sidelinja, er du helt nøytral da, i så fall kan du si meg hvilken vei utviklingen har tatt, og om det bare er meg som er årsaken til utviklingen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg er ikke nøytral som vitne, og nei, jeg vil ikke analysere hverken retning på utviklingen eller hvem som er årsak til hva. Beklager. Jeg synes vi skal fokusere på noe annet nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vil bare opplyse om at min diskusjon med dere er avsluttet! Henviser til tråden "hjelp"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud Husevåg