[ Slettet av bruker ]

Viser 20 svar.

Godt sagt Cindy. Jeg hadde ikke tenkt å kommentere eller involvere meg i denne diskusjonen, men vil bare si en ting. Jeg skjønner ingen ting av dette!?! Jeg har vært mer eller mindre aktiv her i over 5 år, elsker å registrere bøker, lese bokanmeldelser og småkommentere litt her og der. Pluss at lesesirkelen har vært kjempeinteressant å være med i. De diskusjonene som pågår rundt her nå forstår jeg ingenting av og håper de som har konflikter kan ordne opp holde seg utenfor bokdiskusjonene:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg hadde i utgangspunktet ikkje tenkt å sei noko som helst i denne diskusjonen, men er enig i at her no er ein diskusjon som har lite med litteratur å gjere. Vi er nesten 31600 "bokelskere" her inne som likar å lese ei god bok, som likar ein god litterær diskusjon - sjølv om vi kan ha ulike meiningar om det vi les.
Eg trur eg avsluttar med noko som mi kjære bestemor sa til meg rett som det var då eg var lita:
Tale er sølv - taushet er gull :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Full støtte i fra meg Hilda! Du hadde nok en klok bestemor, og håper de ordene der ikke bare var hintet mot meg, jeg føler at din bestemor hadde sagt at det var flere enn bare meg som disse ordene skulle tale til! Jeg gir deg ihvertfall en stor stjerne, tusen takk Hilda!
Mvh Mariann

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er sjeldan aktiv i dette forumet, men dei siste dagane har eg lest med interesse – og forundring - ein del trådar her inne. Det er ikkje tvil om at «miljøet» er blitt forsura i det siste. Difor er forslaget ditt om å avslutta diskusjonen glimrande.
Men – eg er redd det ikkje til å endra seg, jamfør det fyrste svaret her.
Eg har difor eit anna forslag (Sidan "enkelte" er så sjukt opphengt i likes og eigne og andre sine stjerner):
Kutt ut stjernene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei Cindy! Hvis punktet nr 2 var rettet mot meg fordi at jeg skrev at jeg var sliten, så stemmer det ikke i det hele tatt. Jeg har kun en innstilling aldri snu det andre kinnet til, hvis du ikke fortjener et smell på begge!!
Ellers så må jeg få lov til å skryte av deg, du er tøff, står fram med det du mener, og kommer her med løsningsforslag. Grepa dame hadde du blitt kalt på mine trakter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det går fint an å endre, det skrev jeg jo tydelig i svaret mitt! Og hver så snill og kall meg Mariann og ikke enkelte. Jeg avslutter straks jeg har fått en forklaring og unnskyldninger, eller synes du ikke at jeg har fortjent det? Er det ok å bli kalt for uærlig og beskylde meg for å ha flere profiler, det er rart, for nå kommer tårene, vet ikke hvorfor akkurat når jeg skrev dette svaret, du har jo et godt forslag, men allikevel så må jeg stadig hakkes på, er totalt utsliitt, klarer ikke mer nå, dere kjenner meg overhodet ikke, vet ikke hvilken person jeg er, trodde jeg var sterk, men nå har jeg bare brutt helt sammen, vet ikke hva som skjer.
Unnskyld alle sammen, unnskyld,unnskyld........

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for et utrolig godt forslag, jeg lover å avslutte mine kommentarer når jeg har fått en unnskyldning, den hetsingen og beskyldningen jeg ble utsatt for i går tok jeg virkelig til meg! Jeg er ikke en uærlig person, og det vil jeg ha meg fraskrevet. Min mann sendte et innlegg i går, og regner med at min ene datter gjør seg til kjenne i dag, jeg har ikke noen av dem sine passord, og jeg vil ikke ha det ordet på meg at jeg har flere profiler.
Det er så rart fordi frøken gretemor sendte meg en personlig melding her tidligere, og det var hun som tok kontakt, sa at jeg fikk ufortjent mye pes, og at hun hadde opplevd det samme tidligere, men at det ble slik fordi vi var for synlige. Jeg har alltid hatt en god tone med henne, og forstår ingenting om det angrepet i går. Og så er det en ting som forundrer meg, flere og flere hiver jeg på, i en diskusjon gir jeg aldri noen støtte hvis jeg ser at det er rettet mot en spesiell person. Kan ikke forstå at de ser at det de holder på med er ren stygg mobbing, dette har jeg vist til en som nettopp holder foredrag om hetsing på nettet, han skulle ta kontakt med noen i ledelsen for å spørre om han kunne bruke dette som eksempel i et av fordragene. Som han sa, at det er barn og unge som vanligvis er problemet , men at dette var noe av det verste han hadde sett, når det gjaldt regelen mange mot en! Denne lange diskusjonen er det vel kun du som har fått stjerne av meg, fordi du kommer med konstruktive innlegg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er riktig at jeg sendte deg en personlig melding for en stund siden angående en situasjon som jeg synes du ble urettferdig behandlet, men det var den gangen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har fortsatt ikke svart meg, og skulle hilse i fra min mann og si at han også ventet på en unnskyldning, men hvis at det var ok om du heller foretrakk E-post eller evnt mobilnr Kenneth Kvinlaug mob, 48005879, han forventet kun en liten oppklaring av misforståelsene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har gjort meg ferdig med deg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Men jeg er ikke ferdig med deg, dessverre, du hører nok mer fra min familie! Slike beskyldinger du har kommet med kan ikke bare avsluttes med "jeg er ferdig med deg", det fungerer bare ikke slik Jeg venter også på en forklaring hvorfor du hater meg så intenst, hvor skar den gode tonen vi hadde seg, jeg vil gjerne få be deg om en unnskyldning hvis jeg har sagt eller såret deg på noen måte, det er det som blir så vondt gretemor, jeg forstår ingenting. Det er nødt til å ligge noe mer bak, for jeg har fått pes av mange og det er nok mange ganger fortjent, men hvorfor dette personlige angrepet mot meg??? Vær så snill, jeg vil gjerne legge det bak meg, men du må jo være enig i at jeg fortjener en forklaring. Men vi diskuterer ikke mer her på tråden av Cindy, da ødelegger vi hennes gode intensjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjære deg, Mariann: Det er på tide å legge denne ballen død. Ikke alt i verden skal oppklares, og hvis Gretemor ønsker å trekke seg tilbake,la henne få gjøre det. Slå av PC'en, ta med deg hunden ut på en fin tur, og tenk på oss i Trøndelag hvor regnet høljer ned og skal gjøre det uavbrutt i tre dager. Ingen hater deg, det handler bare om ulike oppfatninger om hva som skjer. Hva oppnår vi med å fortsette denne diskusjonen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjære Karen, igjen takk for at du er blant de få som er konstruktive i innleggene!
Det eneste jeg ikke forstår, hvorfor skal jeg måtte bare legge ballen død, og glemme alt?
Hadde du likt å fått de meldingene gretemor sendte meg? På toppen av det hele var det mange som støttet henne, hvordan tror du jeg føler meg, er det ok å bli kalt for uærlig.
Kan ikke forstå at ikke en eneste av dere kan i det minste se det litt i fra mitt side også, jeg er faktisk et menneske med følelser, og jeg setter meg ikke i en krok og hyler når noen går i mot meg, jeg tåler mye, og det kan du se at jeg har gjort nå også, men alt har en grense.
Og hva vil du ellers kalle hetsingen om ikke hat? Ulike oppfatninger har vi alle og det er så normalt som det går an, les meldingene fra de fleste fra andre og så kan du gjerne gi meg et svar hva du kaller slike meldinger som er rettet mot kun en person? Husk at dette har vært en diskusjon der alle er mot en, ta det med i oppfatningen din!
Ellers har jeg ikke lyst å diskutere dette med deg, synes at du er ok, og hører hva du sier, orker ikke enda flere uvenner her inne!
Mvh Mariann

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er heller ikke interessert i å delta i denne diskusjonen, og enda mindre interessert i å dele ut karakteristikker av andre bokelskere. Det er ubehagelig å befinne seg på sidelinja som vitne til hva som skjer, og jeg tror det er ubehagelig å delta også.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Har bare et spørsmål Karen, og det ber jeg deg svare meg helt ærlig på? Når du er vitne på sidelinja, er du helt nøytral da, i så fall kan du si meg hvilken vei utviklingen har tatt, og om det bare er meg som er årsaken til utviklingen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg er ikke nøytral som vitne, og nei, jeg vil ikke analysere hverken retning på utviklingen eller hvem som er årsak til hva. Beklager. Jeg synes vi skal fokusere på noe annet nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vil bare opplyse om at min diskusjon med dere er avsluttet! Henviser til tråden "hjelp"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund