elara, navara og mally sier vel sitt. Det skuffa meg, jeg har ikke lyst til å utbrodere noe mer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Nå skuffer du meg, men hvorfor spurte du meg ikke, så kunne jeg hatt forklart deg, men hvis ikke de personene som du nevner har lagt seg, så skal jeg få dem til å forklare deg!! Det eneste jeg kan si med sikkerhet er at Jeg bare har en profil!! Men at noen i min bekjentskapskrets har profiler her, det visste jeg ikke var ulovlig???????,(vil ikke utbrodere mer før jeg har snakket med den ene personen, så kanskje du får en forklaring i morgen) Er det ingen du kjenner her, jeg har ikke facebook, og da er bokelskere det eneste forumet jeg har anbefalt til de jeg kjenner, og en av grunnene er at jeg synes at vest agder generelt har lite medlemmer. Jeg er rett og slett veldig såret nå, og vurderer faktisk om de beskyldningene du har kommet med er lovlige???
Har i grunnen lurt på når noen kom til å reagere fordi jeg plutselig har fått en liten tilhengerskare her inne, for det skal jo ikke være slik, det er jo kun forbeholdt dere andre, TENK å kapre andre sine stjerner og beste innlegg, og så snakker dere om at det ikke eksisterer en jantelov her inne?? Våkn opp.
Til slutt vil jeg bare si at jeg kan ikke skjønne at mine innlegg er brutale, men slike beskyldninger som du kommer med er ikke? T.o.m jeg kunne aldri hatt funnet på å såre noen på denne måten, det er å overskride en grense. Jeg kommer til å gå videre med dette, finner meg ikke i å bli behandlet på denne måten, og til alle dere andre som har støttet deg i dette innlegget, vet dere hva dere har gjort?? Kunne like gjerne hatt spyttet meg i ansiktet og kalt meg for en tyv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ikke gått ut her, hvis jeg trodde det bare var venner av deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare venner, hva om de er familie, er det noen regler for det? I min store familie er vi alle bokelskere;-) Det eneste jeg kan si er at jeg er så stolt over at de ikke har lagt seg opp i denne diskusjonen, for det viser at vi (mine kjære og kjente) ikke er feige og hiver seg på et kollektivt hetsing i andre retningen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så du har altså vervet familie og kjente som bokelskere. Fint, det har vi nok gjort alle sammen. Men når det eneste de gjør her inne er å dele ut stjerner til deg, må du da begripe at det virker litt underlig? Når det nå er slik at hele familien er bokelskere?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tusen takk for at du nok en gang nevner stjerner, dette har jo utviklet seg til å bli en stjernekrig!!
Dessverre er ikke hele familien medlemmer, må nok prøve å verve de tre siste også;-), men de er så opptatt med andre bøker, så det spørs om det lar seg gjøre. Men hvis det stemmer det som jeg blir beskyldt for så har jeg jo alle E-postene, så da kan jeg jo kanskje lage meg noen profiler.
Helt ærlig Marit, føler du at det er rett slik som diskusjon har utviklet seg? Er det ikke å gå for langt når jeg får slike beskyldninger kastet over meg, og at dere begynner vel også å bli litt vel mange mot en? Synes du helt ærlig at det er ok?
Jeg kommer ihvertfall ikke til å svare på slike ufine kommentarer flere ganger, men vet noen andre som kan gjøre det for meg, men det blir via vanlig post, så dere andre som kommer med slike kommentarer til meg, vær så snill å opptre med fullt navn slik jeg gjør, det er veldig viktig, alle må stå for det de har sagt. Hvor lett er det ikke å skjule seg bak en anonym profil , for så å være med på denne massive mobbingen? Mine siste ord, skam dere, og jeg kan ikke forstå at dere ikke skjønner hva dere er med på???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette svaret ble dessverre ikke godkjent, du må nok forklare deg, vet du hva du har gjort?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå tror jeg du gjør deg dummere enn du er. Hvor logisk er det at alle tre gir deg stjerner med få minutters mellomrom, det var tabben du gjorde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei Gretemor
Vil bare nevne at jeg faktisk finnes.
Elara som er mitt brukernavn, har jeg valgt selv og deler ut stjerner til hvem jeg føler fortjener det.
Ble litt interessert i bokelskere da min kone Mariann mente det var et bra forum for å utveksle meninger om forskjellige forfattere og bøker.
Har holdt en anonym profil for å følge med litt hva bokelskere.no går ut på.
Er vel egentlig ikke så imponert. Litt for mye kvinnfolk greier etter min mening.
Syns det meste går ut på at når noen av de som har vært medlem en stund har en mening, så må man være enig. Ellers blir det en masse støy.
Personlig mener jeg at min opplevelse av en bok sitt innhold er påvirket av mine livserfaringer og aldri vil bli helt likt for en annen leser.
En god bok kjennetegnes ofte av at den treffer lesere i alle aldre.
Er ikke alltid enig i det Mariann skriver heller. Da blir det ingen stjerner.
Mvh
Kenneth Kvinlaug
E-post
kenneth.kvinlaug@seadrill.com

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette blir for dumt!! Jeg gidder rett og slett ikke å svare mer, men du er vel klar over at du overbeviser mer og mer hva alt dreier seg om. Og det beklager jeg, men dessverre jeg kan ikke gjøre noe med det i kveld, det er sent, men jeg skal for all del sende noen meldinger i kveld der jeg skal si at min stjernehimmel er full, men at de gjerne kan fylle noen andre sin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineReidun SvensliJarmo LarsenGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren Woll