I utgangspunktet var min mening kun å trekke meg fra felleslesingen av Sin egen herre. Men med alle de heftige reaksjonene det har avstedkommet, har jeg tydeligvis stukket hull på en verkebyll. Jeg kommer ikke til å delta i noen videre diskusjon om årsakene, ut fra det nåværende diskusjonsklimaet virker det meningsløst. Jeg synes alt dette er svært trist og ubehagelig. Forstår at for mange av dere kan det hele virke underlig; ikke mulig å få med seg alt som skjer i alle disse trådene.

Nå tar jeg en lang pause og håper det skal være mulig å komme tilbake utpå høsten. Har ikke gitt opp tanken på en felleslesing av Virgina Woolfs Til fyret.

Tusen takk for alle hyggelige og fine ord!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Selv takk, Lillevi!
Da "sees" vi til høsten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R