Godt skrevet, Bjørg,
Jeg har også sett meg lei på offerrollen som blir inntatt, og stadig gjentatt og uforståelig bruk av Janteloven. Trist og latterlig er det også å se at noen har opprettet profiler her inne - som synes å ha kun en funksjon - gi stjerner til en person slik at denne uhindret kan sveve i stjernehimmelen.

Utviklingen det siste året er beklagelig, jeg har også flere ganger vært inne på tanken om å kutte ut dette nettstedet. Foreløpig tar jeg en lang naturlig pause i forbindelse med sommeren, så får jeg se hva det blir til når høsten kommer.

Ha en fortsatt god sommer!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 6 svar.

3 gang jeg poster!!! Finner ikke admin men om mitt innlegg skal slettes forventer jeg å få vite GRUNNEN!!!!! og HVEM som sletter!!!! Jeg kommer til å legge ut igjen og igjen til jeg får svar! Tydeligvis ble dette innlegget slettet uten at jeg fikk beskjed om det for det var ikke lesbart for andre enn meg! Så jeg poster det igjen og forventer en grundig forklaring dersom det blir fjernet igjen!!!! Ava jeg synes du er latterlig! Og det håper jeg at du innser selv nå som du ser at min profil er EKTE!!!! Mitt navn er Marlene Kvinlaug og jeg er eieren av profilen/brukeren Mally som du mener ikke er ekte. Jeg er veterinærstudent i Budapest og jeg elsker å lese bøker men grunnet studiet mitt har jeg ikke tid til å skrive noen bokanmeldelser, så jeg har vært innom å gitt noen stjerner men nå kan jeg visst ikke det lengre siden dere patetiske mennesker har fått min mor til å forby oss å gi stjerner til henne! Jeg har gitt henne stjerner der jeg synes at hun har fortjent dem! Håper du tar en lang pause, kanskje forsvinner ut av forumet til og med!! :D :D :D :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror nok at det trengs en oppklaring i hvem du er???? Min datter har kommentert deg to ganger og i løpet av et par min er de slettet, er du en tryllekunstner eller hva er du, helt ærlig talt?? Og så snakker du om mine uredelige hensikter??

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

I utgangspunktet var min mening kun å trekke meg fra felleslesingen av Sin egen herre. Men med alle de heftige reaksjonene det har avstedkommet, har jeg tydeligvis stukket hull på en verkebyll. Jeg kommer ikke til å delta i noen videre diskusjon om årsakene, ut fra det nåværende diskusjonsklimaet virker det meningsløst. Jeg synes alt dette er svært trist og ubehagelig. Forstår at for mange av dere kan det hele virke underlig; ikke mulig å få med seg alt som skjer i alle disse trådene.

Nå tar jeg en lang pause og håper det skal være mulig å komme tilbake utpå høsten. Har ikke gitt opp tanken på en felleslesing av Virgina Woolfs Til fyret.

Tusen takk for alle hyggelige og fine ord!

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Selv takk, Lillevi!
Da "sees" vi til høsten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit RNina