Hei! Vil bare tips deg om at Gjenbruksbutikker( er noen forskjellige NMS driver er) koster bøkene bare 10 kroner uansett hvilken bok, de har også posesalg 50 kr posen. Fretex har blitt veldig dyre etterhvert, så nettopp en bok som de skulle ha 59 kr, som koster 49 kr i vanlig bokhandler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Takk for tipset!:) Litt usikker på om vi har noe sånt i Trondheim, men skal sjekke. Er på Bokloppis som arrangeres av en bruktbutikk her en gang i mnd. Enig i at Fretex er i ferd med å prise seg litt ut. Her i byen ligger det stort sett på 39 for innbundet og 19 for pocket. Synes det holder.. Fordelen med den prisen er at jeg ikke lar meg friste til å kjøpe flere enn "nødvendig";)
Har en tendens til å "samle" på bøker, og jeg rekker ikke over alle :o

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ganske like der, hadde jo laget meg en fin liste her inne, en liste over bøker jeg skulle fullføre før jeg kjøpte nye bøker! Den lista ble dessverre fort tilført et par bøker, måtte jo ha "Sin egen herre" lesesirkel boka, og så bestilte jeg en bok av en her inne!
Jeg synes at bøker tilfører livet mitt glede, og har jeg besøk og noen liker en bok, så gir jeg gjerne bort en, må jo dele gledene sine!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hehe, ja.. Hadde egentlig kjøpestopp etter Mammutsalget, men det har fungert heller dårlig ;-)
Har dessverre svært få venner/venninner som leser bøker, så det hoper seg opp i hyllene, og det er litt savn å ha noen å diskutere med også. Men desto morsommere å oppdage Bokelskere.no :-) Har et mål om å runde 100 bøker i år, så noen av de innkjøpte skal jeg nok få lest :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjempebra hvis du klarer det målet, skikkelig lesehest! Jeg har også et problem med hylleplass, men er så heldig å eie et lite småbruk, er nesten ferdig med å restaurere det, og der blir loftstua mitt nye bibliotek. Jeg leser mye, og kjøper mange bøker, men de fleste blir kjøpt brukt. Jeg elsker å gå på bokjakter, så dessverre så blir det ikke kjøpestopp enda, men jeg skal prøve å holde meg til listen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det fortsetter i tempoet jeg er i nå, så når jeg målet, som fort ble doblet ift de 52 jeg i utgpkt satte som mål :)
Det hørtes veldig koselig og kjekt ut med bibliotek på småbruket. Da må man jo nesten ha litt bøker å fylle opp med også :D
Jeg har laget meg et lite bibliotek på loftstuen hjemme, men allerede nå har jeg plassproblemer.. For meg er bøker en del av interiøret her hjemme ;)
Er nok litt for glad i å gå på bokjakt jeg også ;) Har ikke blitt mindre bøker jeg ønsker å lese etter å ha oppdaget dette nettstedet heller :o

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinVibekeDemeterHarald KVannflaskeConnieBjørg  FrøysaaStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaiken