Bilal lånte jeg først på biblioteket, men fant etter hvert ut at det var ei bok jeg måtte kjøpe og ha selv.

Er det noen spesiell bok av Margaret Atwood du vil anbefale, Lillevi?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for tilliten, Bjørg, men jeg er neppe den rette til å vurdere Margaret Atwood. Har lest Røverbruden, Alias Grace, Den blinde morderen og Tjenerinnens beretning på 80(?)- og 90-tallet. Sistnevnte gjorde sterkest inntrykk, men er usikker på hvordan den vil falle i smak nå. Husker lite av de andre. Dette var tidlig i hennes forfatterskap, og uten at jeg har fulgt med så nøye, har jeg inntrykk av at hun har utviklet seg mye. Skulle jeg lest noe av henne i dag, ville jeg gått for noe av det nyere.

Lykke til!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Disse har jeg lest også, men ikke så mange etter det. Jeg deler din erfaring, det var gode bøker, og det er interessant hvordan vi "legger bort" forfattere som vi i utgangspunktet liker godt. Da jeg var yngre, ville jeg helst lese alt av en forfatter, i dag klarer jeg utmerket godt å la noe være ulest, på samme måte som jeg klarer å vente på at de siste krimbøkene skal bli tilgjengelig på biblioteket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R