Presiserer nok en gang, jeg snakker om unge bokelskere! Synes forøvrig at det burde hatt vært en aldersgrense her, en egen ungdomsavdeling. Og jeg regner med at du har facebook siden du nevner likes, og da har du antakelig hørt om debattene som har rast angående det. Tenk deg en person som ikke føler seg sett på facebook, prøver seg her inne, og det samme skjer, tror du da den personen føler seg verdsatt. Jeg har studert sosialpedagogikk og vet nøyaktig hvor lite det skal til for at en ung sart sjel føler seg verdiløs. Vet ikke om du har fått med deg at tallene for selvmord blant unge mennesker har steget enormt etter vi begynte med sosiale medier. SÅ, ja Vibeke en liten stjerne kan bety veldig mye, tror nesten den kan kurere noen vondter også!
Vil samtidig si at dette er mine meninger, jeg liker å kalle en spade for en spade, allikevel så er det ikke ment som et personangrep på deg. Du mener det du gjør, og det aksepterer jeg fullt ut, og du har dine fulle rett til å skjelle meg ut hvis du føler at jeg trår deg på foten, det forstår jeg. Jeg vet at det er mange som ikke er vant til slike som meg, som sier akkurat det jeg mener når jeg synes at ting er urettferdig, det er typisk unorsk å gjøre det. Man skal ikke smelle med dørene er jo flesteparten av nordmenn opplært til. Jeg har nok mitt sydlandske temperament i fra min mor, liker å få det ut, og så er jeg ferdig med det, døra kan smelles igjen for godt. Jeg trenger ikke å ha den på gløtt, kikke ut av og til, for så og kanskje lukke den for en liten stund. Når min dør er lukket så forblir den det. <<<<<<<<<<<<<<
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<nei, nå er det så seint at døren må lukkes og lyset slukkes, ha en riktig god natt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Joda, jeg har Facebook-konto. Opprettet for første gang for ca. 1uke siden faktisk :-) Jeg har også flere ganger sagt at jeg er så glad for at jeg ikke ble født 5 år senere enn jeg ble, nettopp fordi de har så mye å forholde seg til som vi ikke hadde.

Selvfølgelig er jeg klar over at unge er sårbare, men jeg tror ikke det er avgjørende om en vilt fremmed ikke gir stjerne eller likes. Det som er leit er de kjente og bekjente eller angrep og negative kommentarer. Aldersgrense kunne det absolutt vært, men jeg mistenker at det kan være vanskelig å få til praktisk. Jeg tror også at bokelskere er en ganske uskyldig side i forhold til resten av nettet, det er sjelden jeg ser noe jeg oppfatter som angrep her inne. Også de få unge vi har hatt her synes jeg har blitt behandlet med respekt og godhet.
Jeg mener ikke å være hard eller usympatisk, men jeg kan ikke ta ansvar for alle som bruker nettet eller bokelskere.no. Jeg kan ta ansvar for meg selv og hvordan jeg opptrer og det må jeg si meg fornøyd med. Forhåpentligvis har foreldrene mine oppdratt meg godt nok og med vanlig folkeskikk.

Når det kommer til å være rett fram så tror jeg du har fått med deg at jeg ikke er helt ulik deg, riktignok uten sydlandsk blod, men ærlighet setter jeg pris på. Du kjenner sikkert til ordtaket "Av barn og fulle folk får man høre sannheten"? Vel, her i familien var det ordtaket litt annerledes: "Av barn, fulle folk og Vibeke får man høre sannheten".
Forskjellige meninger er også noe jeg synes er spennende og det skal nok mer til før jeg føler meg tråkket på :-)

Ha en god natt, eller god dag, avhengig av når du leser dette.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria