[ Slettet av bruker ]

Viser 8 svar.

Hei Og gratulerer nok en gang ! Fikk boken i posten i dag, den blir visst ikke med på ferie allikevel!! Fordi jeg klarte ikke å vente, begynte å lese i den med en gang, for en spennende begynnelse, og flott cover! Nå kommer jeg til å lese den i helgen, bytter på den og "sin egen herre", de to vil vel passe fint i sammen:-)
Det eneste som var synd at jeg ikke fikk den signert!
God helg til deg og dine!
Mvh Mariann

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi, så hyggelig! Jeg er godt fornøyd med starten selv. Gøy at du synes det samme :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer så mye med ny utgivelse, finner jeg den i bokhandlerne?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk! Du får i alle fall bestilt den hos alle bokhandlere på nett. Lokale bokhandlere (Vestfold), og bokhandlere der jeg kommer fra (Nord-Trøndelag) kommer sikkert til å ta den inn. Men du kan jo gå til en hvilken som helst bokhandler og få de til å bestille den for deg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bestilte den nettopp på bokkilden! Det blir en av bøkene som blir med meg på ferie i år, gleder meg til å lese den, virket spennende! Skal legge ut en omtale etterpå;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så gøy! Håper den faller i smak :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lykke til :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud Husevåg