Om du er full av begeistring for en bok, behøver ikke det bety at jeg liker den. I begynnelsen etter at jeg meldte meg inn her, kjøpte jeg veldig mange bøker som ble skrytt opp i skyene. Da hadde jeg en naiv forestilling om at hvis flere var overbegeistret, så ville helt sikkert jeg bli det også. Dessverre er det ikke så enkelt, derfor klypa med salt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det der med en klype salt.....det øver jeg meg faktisk på.! Jeg har brukt en del kroner på bøker, fordi de har vært så populære, fått bare bra terningkast osv. Også sitter jeg der, skuffet, eller i alle fall ikke begeistret over boken.
Dette gjelder også Coveret/ omslaget på boka, jeg lar meg liksom fange.
Noen av mine yndlingsbøker har faktisk fått veldig dårlig karakter av andre lesere, rett og slett blitt slaktet, mens jeg elsker dem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var godt med en oppklaring! Jeg selv ble veldig begeistret for denne boka, men ser at mange andre har motsatte følelser, og det er helt normalt. Den forrige boka i lesesirkelen , var jo flesteparten overbegeistret for, men jeg likte den ikke i det hele tatt. Anser dette også som normalt.
Når vi leser en bok, har jeg som prinsipp om ikke å lese noen omtaler fra boka før jeg begynner. Boka skal tolkes av meg, vil ikke bli påvirket av andre sine synspunkter. Det er helt ok med anbefalinger, men vet at alle er forskjellige og derfor vet jeg ikke om boken er noe for meg før jeg begynner å lese.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sant nok, jeg har også sluttet å lese anmeldelser på de bøkene jeg har i hylla. Det er så lett å la seg påvirke. Ble litt forvirret jeg også, men skjønner nå at du har skiftet nick, håper det lever opp til forventningene, bare det ikke blir ekstremt varmt som det var ifjor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var det jeg tenkte på, he,he;-) Nei har funnet ut at jeg vil legge ut et nytt bilde, og vil være litt mer anonym både for fremtidige og dagens bokelskere. Fikk en litt ubehagelig telefon, og mistenker at det er en som kanskje har blitt bevisst på meg via dette nettverket, har jo ikke facebook og her inne er det jo flere tusen medlemmer. Lærte ihvertfall leksa mi, og slettet opplysninger om meg selv i går.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det finnes alle mulige slags folk på nettet, så det er nok lurt å ikke være altfor privat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte