Morn, Lillevi!
Vil berre fortelje at eg har bestilt mi utgåve av Sin egen herre i Bokkkilden etter å ha lese Rosa99 sin gode omtale av boka. Eg får bøkene mine derifrå utan porto, sidan eg har meldt meg som fordelskunde.
Eg ser fram til å lese boka saman med deg og dei andre i gruppa.
Ha ei god helg både du og andre som måtte lese dette :-)
Og kos deg med boka di....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for dine oppmuntrende ord, Hilda!
Jeg hadde allerede boken på ønskelisten etter Rosa99s omtale, men var så innstilt på noe lettere (i betydningen lysere) denne gangen. Kikket litt på disse bøkene til Laxness og ser at Sin egen herre både er lest av flere og har fått høyere terningkast enn Islands klokke. Kanskje den rett og slett er en bedre bok. Jo da, jeg gleder meg, jeg også!

Både Bokkilden og Bokklubben tar porto av ikke-medlemmer. Og jeg er så sær at jeg heller betaler portoen enn å melde meg inn og få enda mer reklame/tilbud i inn-boksen :-)
Ellers takk for tipset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene Andresen