Då gjorde du det lettare for meg, kjell k! Eg var i tvil om eg skulle nominere Victoria av Hamsun eller resirkulere ein gamal travar i forslagstrådane, Fuglane av Tarjei Vesaas. Sidan Hamsun no alt er representert mellom forslaga, så blir dermed forslaget mitt Fuglane.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Liker det forslaget! Leste Fuglane på vgs, men da var jeg ikke spesielt motivert og fikk nok ikke med meg så mye ;) Et eller annet med det å bli tvunget til å lese bøker.. Tror vi så filmatiseringen også..Blir nok fort en stemme på denne fra meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den tror jeg at jeg foreslo sist gang, og at den fikk mange stemmer. Jeg hadde foreslått den samme igjen, så det er ikke tvil om hvor min stemme havner!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBeathe SolbergAnnaStig TCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn Sturødsomniferum