Torsdag 21. mai 2015.

Hei,
På søndag (24/5) lager jeg en ny tråd der vi kan komme med forslag til bok nr. 3 i kategorien Eldre nordisk litteratur (En3), dvs. et nordisk skjønnlitterært verk utgitt før 1976.

Jeg foreslår at vi starter felleslesing/diskusjon mandag 1. juni (én uke tidligere enn vanlig) for å bli litt tidligere ferdig. Spesielt gunstig dersom en lang(tekkelig) bok blir valgt. Snart sommer.

Håper på mange gode forslag.

(Heter det "forslag til" eller "forslag på"? Eller begge deler? Hva er i så fall forskjellen?)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bra at du sa fra nå. Jeg drar i utlendighet i morgen og blir ikke med på avstemningen, men vil gjerne være med og foreslå. Siden jeg ikke kan vente til søndag, gjør jeg det nå: Mitt forslag til fellesbok er Møte ved milepelen av Sigurd Hoel, utkommet i 1947. I år er det satt sterkt søkelys på 2. verdenskrig. Ett av temaene har vært landssvik i ulike former. I denne romanen viser Sigurd Hoel at grensene mellom lojalitet og svik ikke er så klare som mange ville ha det til rett etter krigen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ok.
Har notert den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et godt forslag som sikkert vil avstedkomme mange heftige diskusjoner :-)
God reise!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland