Noen som vet om boksirkler i Rogaland området? Eller på nett?
Hadde vært kjekt å snakke og diskutere med andre som leser samme bok.

Bokelskere er jo selvfølgelig er godt alternativt, men nå tenkte jeg på en sirkel hvor man bestemmer seg for en bok man leser og diskuterer denne underveis.

Mye mulig det allerede er en slik gruppe her inne, det er evigheter siden jeg har gjort annet her inne enn å registrere bøker.

Håper på positive svar!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Lesesirklar i Rogaland veit eg ingenting om, men det er for tida ein aktiv lesesirkel her inne på bokelskere. Nett no held vi på med Kjærlighet i koleraens tid.

Eg har ikkje heilt oversikt (det er bokelskar kjell k som administrerer), men eg har inntrykk av at det er mellom 15 og 30 som er med, litt avhengig av korleis boka vi vel slår an hjå deltakarane. Håper du synest det ser interessant ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips, det skal jeg absolutt sjekke ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli