Synd at dette var din første bok av Hislop. De andre er nydelige bøker, og jeg hadde gledet meg til ny bok fra forfatteren. Men denne skuffet enormt, og jeg sitter igjen med spørsmålet "hva var poenget med denne boken?"
Terningkast 2

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tror ikke det er min sjanger generelt. Det blir for damete på en måte, men som den nysgjerrige leseren jeg er prøver jeg å utvide horisonten selv om grøss og psykologisk thriller er mine favorittsjangre:/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grøss og psykologisk thriller vil aldri Hislop være i nærheten av :-)
De andre bøkene hennes er dog noe helt annet enn denne (men fortsatt "damete" om jeg skal bruke det uttrykket, selv om jeg tror jeg og du har ulik fortolkning av "damete" bok)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet, haha, men som leser vil jeg jo utvide horisonten min og i løpet av de siste årene har jeg lest alt mulig fra forskjellige sjangre; romaner, dystopier, fabelprosa, urban fantasy og mye mer. Så er ikke redd for å utforske ulike sjangre heller. Man må jo utfordre seg litt selv også og gå ut av komfortsonen av og til.
Damelitteratur mener jeg da at språket er noe snobbete, karakterene er meget pripne og kommer fra fine steder og karaktererne er gjerne hysteriske (dog ikke morsomme). Leser damelitteratur av og til, men ikke for ofte:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karen PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69