Gjennomgang av omstendighetene som ledet til første verdenskrig med trilleraktig intensitet, og med en oppklaring som er en kriminalroman verdig. Et spørsmål henger i luften - kan dette skje igjen i Europa, eller har utviklingen det siste århundre endret og nøytralisert de grunnleggende konfliktene som ledet til "storkrigen".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Etter å ha lest sitatene dine og omtalen, tenker jeg at denne boken har jeg lyst til å lese. Det høres også ut som en bok med et veldig viktig tema, og at den er skrevet som en kriminalroman gjør nok at kanskje den klarer å få frem budskapet på en måte som kanskje også når ut til unge lesere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T