Jeg må innrømme at jeg bare er halvveis i boka. Jeg savner også sårt noen avsnitt og mer luft på sidene. Min ekstra-pappa har alltid hevdet at pausene i musikken er like viktige som tonene. Det må da også gjelde i litteraturen? Å lese denne boken blir litt som å møte på en person som snakker både på innpust og utpust.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg savner også mer luft på sidene og flere avsnitt :) Jeg er ikke halvveis ennå, men håper likevel å komme i mål innen neste mandag. Føler i alle fall historien begynner å dra seg opp litt nå :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var godt sagt og jeg er helt enig.
Nærmer meg halvveis og denne boken blir bare bedre og bedre. Jeg har blitt helt bergtatt av personlighetene i historien.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine Olsrød