Tenk bare at jeg har en beslektet ånd i gamlelandet, det må nesten feires! Har du lest Ridderen og Prinsessen? "Fra fire til seks sov den grumme fader middag. Med det samme den første snork lød ut fra kontorvinduet, steg den skjønne prinsesse op paa taket af sit jomfrubur - til daglig kaldt hønsehuset - og gjorde det avtalte tegn til ridderen paa Terneskjær tversover sundet". Jeg tror nesten at denne er min favoritt fortelling. Så full av menneskelighet, godhet og forståelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ikke vært borti – tror jeg, skjønt skrivestilen er velkjent. Veldig "Barbra Ringsk"! Mine favoritter er "Peik" samt "Fjeldmus" – fordi det var dem jeg vokste opp med. Som voksen oppdaget jeg at musene dukker opp i flere enn de to bøkene, og objektivt sett er de nye oppdagelsene like bra, men...

Romanene er også lesverdige, om enn av varierende kvalitet. Og så har hun skrevet biografien til sin oldemor Hannah Winsnes, visste du det? For noen år siden gjorde jeg en innsats for å få inn Rings litterære bedrifter så fullstendig som mulig på Wikipedia – har du lyst til å sjekke listen, finner du den her (pluss litt til): https://no.m.wikipedia.org/wiki/Barbra_Ring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, jeg skal gjennomgå den nøye selv om jeg sitter her i California uten sjanse til å få fatt i noen av dem. Vel, kanskje AbeBooks, vi får se. Jeg hadde også Peik og Fjeldmus bøker hjemme, men den eneste jeg fikk med til Los Angelse, var 'Vildbasser' og 'Rædharen'.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnie