Eg er på helgeturne både nordover og sørover, tenk alt ein rekk på tre "fri"dagar. I bagasjen har eg både romanar og rettebunkar, og fokuset logg diverre på dei siste. Det betyr likevel ikkje at eg ikkje kosar meg - til og med med skjønnlitteratur innimellom. Eg les enno Alexander McCall Smith sin versjon av Jane Austen sin Emma. Den er diverre ikkje på langt nær so engasjerande som Joanna Trollope sin Sense and sensibility. På øyra har eg ei av Carlos Ruiz Zafon sine tidlege barnebøker, som i engelsk omsetjing heiter The watcher in the shadows. Eg er ikkje heilt griper,kanskje fordi det har vore for fint ver i det siste, og dette er ei slik bok som passar "en mørk og stromfull aften"? Eg har og med meg eit av impulskjøpa frå Paris, The Highland Fling av Nancy Mitford. Ho skreiv tre ganske lette kjærleiksromanar frå den britiske overklassen på 30-talet, og dette er den fyrste av dei. Men den handlar om Skottland, og meir treng eg knapt for å lata meg overtala.
God lesehelg til dykk alle!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er så glad i innleggene dine, fordi du gir av deg selv i forhold til livet ditt og jobben din, og sist, fordi språket ditt er så nydelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, tusen takk, gretemor, det var kjekt sagt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud