Tusen takk, det var jo i utgangspunktet en flott skog, om man ikke tenker på de gjenlatte eiendelene og muligheten for å oppdage nye eller gamle lik. Tror også stemningen endrer seg med en gang det begynner å bli mørkt.

Alle bøker kan ikke være like bra og den var ikke så dårlig at jeg angrer på at jeg fullførte den, men jeg fikk ikke noe særlig ut av den desverre. Fort lest og fort glemt tror jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ingen årsak:) Ja, den skogen virker jo vakker på dagtid og ikke skummel og hjemsøkt i det hele tatt, men med tanke på navnet på den skogen så er det vel ikke rart at det er creepy der på nattetid. Sikkert mange som har opplevd rare ting der de som har våget seg der i nattetid:)

Lei av å lese bøker som blir fort glemt jeg også. Savner å lese grøssende gode bøker som setter et støkk i en lenge etterpå:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBL