Hvert bidige minutt blir det kjøpt noe unyttig rundt om den vide verden. Jeg selv kan innrømme at jeg kjøper mye unyttig i løp av et år. Denne boken derimot er ikke unyttig. Her lærer du om penger og hvordan du best mulig skal bruke dem økonomisk. Jeg kan love deg at du vil sitte igjen med mer informasjon om penge bruk etter å ha les denne boken, enn du sitter igjen uten å ha lest. Å til dere som ikke klarer lange bøker, denne er ikke lang. Så jeg anbefaler denne sterkt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Kan godt hende jeg pløyer boka til Kvadsheim, for jeg har lest en del av det han skriver i Dagbladet, og der står det mye fornuftig. Jeg trur sjøl jeg er ganske flink men langt i fra feilfri. Noe skal en unne seg, så får det heller være at vi har ulik økonomi rundt omkring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h