Og vinneren er:

Kjærlighet i koleraens tid av Gabriel Garcia Márquez.

Gratulerer!

Jeg kommer tilbake med forslag til hvordan vi kan legge opp felleslesingen denne gangen.
Oppstart blir vel mandag 4. mai.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg blir med. Har bestilt hos biblioteket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har lest denne , men det var i 1985 eller 86. Husker jeg likte den da, og kaster meg med på felleslesinga for å sjekke om den fremdeles faller i smak. Jeg vil ha mer nytte av innlegga om boka her inne da.

Jeg holder på med en murstein fra Japan, men forhåpentligvis er jeg ferdig med den ca. 4.mai.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne har jeg lest flere ganger, men den tåler enda en runde. Jeg er med!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også lest boka, og synes ikke den er verd å lese enda en gang. Var ikke så veldig begeistret, synest det var for mange ord, og for mye utbroderinger etter min smak. Det skal bli spennende å følge dere som skal samlese hva dere synes om den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm... Har allerede lest denne. Så er ikke sikker på om jeg synes det er verdt å lese den en gang til... Hittil har det ikke vært en roman jeg har hatt lyst til å lese en gang til. Men det er lenge siden jeg leste den, så kanskje...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg! Boken er reservert på biblioteket.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende! Denne gleder jeg meg til, og jeg har den stående ulest i bokhylla. Jippi:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Samme her :) Har utgaven fra Verdensbiblioteket og har flere ganger tenkt på å begynne på den. Gleder meg til å komme i gang!:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bra val, denne gleder eg meg til.

Det ser ut som at den er berre å få kjøpt i pocket-utgåve dersom ein skal ha ny bok. Sidan eg likar best harde permar har eg bestilt brukt frå Bokloftet. Dei hadde eit eksemplar til. Bokbyen i Tvedestrand hadde også eit par eksemplar, og på antikvariat.net låg det mange.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlaging