Holder på å lese denne nå (har ca. 100 sider igjen). Må innrømme at jeg har klart å bli nysgjerrig på hvem som står bak og hvordan det (mord/selvmord?) gjennomføres, og derfor fortsetter til tross for dårlig oversettelse. Noen steder virker det nesten som man har brukt Google Translater, da ordstillingen forsatt er engelsk, blir veldig kronglete å lese på norsk. Samt elendig korrektur. Mener selv jeg har høy terskel på skrivefeil i bøker, men her blir det så mye at det noen steder faktisk overgår lesegleden. Arg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Skjønner hva du mener. Finner alltid skrivefeil i bøker jeg leser og det er utrolig irriterende. Det var ikke bare det som irriterte meg angående boka, men syntes den var nokså forutsigbar og ikke så intens som jeg hadde håpet på:/ Liker bøker med overnaturligheter og skremmende elementer, men boka hadde lite av alt:/ Spent på å vite hva slags terningkast du gir den:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble en 2 'er. Slutten var kjedelig. Årsaken til ugjerningene stod liksom ikke i stil med selve ugjerningene. I tillegg var skuffelsen der når det viste seg at de jeg gjettet på som skyldige tidlig i boka viste seg å stemme. Med andre ord en kjedelig slutt uten overraskelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi endte opp med samme terningkast:) Er enig med deg at det er ingen minneverdig bok. Jeg også syns den var kjedelig og savnet mer grøssende elementer. Og ting var altfor lett å gjette seg frem til. Så det virker som vi er enige om at boka var elendig:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBL