Ah... jeg hadde ordflyt, og det var helt okei. Visste ikke det var det samme. Hører egentlig ikke så mye på lydbøker jeg heller, men siste tiden har minsten vært litt vanskelig å legge, og da er det greit med noe på ørene når man ligger og surrer. Men det koster jo en del da... Så vet ikke helt om det er verdt det(og håper da inderlig leggetrøbbel kun er forbigående)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det var kanskje feil av meg å skrive at Ordlyt har "blit til" Storytel, det var kanskje heller slik at Ordflyt slo seg saman med Storyel. Men nok om det.

Sjølv har eg no to kjelder til lydbøker:
1 - biblioteket (låner med CD'en heim og kopierer over til mobiltelefonen)
2 - Internettsida til Loyalbooks, her er det mange gratis lydbøker, dei fleste på engelsk og litt på ein del andre språk (8 på dansk, 7 på finsk, 9 på svensk, ingen på norsk ...). Litt varierande kvalitet på innspelingane, eg råder til å lese i kommentarfelta for dei enkelte bøkene for å sjå om nokon har klaga over dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir det ikke mye styr å kopiere CD'ene over til mobilen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, eller ja, eller alt etter som ein ser det. Eit stykke nede i dette diskusjonsinnlegget gjer eg greie for korleis eg gjer det. Så kan det tenkast at det finnest mykje enklare måtar å fikse det på. Men uansett, fordelen med å få boka over på telefonen er meir enn stor nok til å vege opp for eventuell plunder med filoverføring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Biblioteket liker jeg, men jeg får ikke en cd på mobil. Kompliserer det veldig her nå. :) Meeen, jeg skal sjekke ut internettsiden, tusen takk for tips! Jeg MÅ ikke ha bøkene på norsk. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg GIngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiTanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDaniel