Er det noen her inne som har det? Verdt pengene? Og utvalget, er det bra?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Jeg har hatt abonnement hos Storytel i et par måneder nå, og jeg må si at jeg så langt er veldig fornøyd. Jeg vet at mange sier at utvalget av bøker er ganske begrenset, men jeg har da i alle fall funnet flere bøker jeg ønsker å høre. Det fine er jo også at mange av bøkene er tilgjengelige både som lydbøker og e-bøker, så man kan velge om man vil høre på boken eller lese den selv, eventuelt om man ønsker å gjøre litt av begge deler. Prisen er kr 169 pr måned, og jeg synes ikke det er så ille å betale 5-6 kroner pr dag. Jeg synes det er perfekt å ha en bok på øret når jeg går til og fra jobb. Det er også supert med lydbok når man er ute på reise, jeg kan ofte bli litt bilsyk hvis jeg leser på bussen eller på toget, men med lydbok er ikke det noe problem :)
Du kan prøve Storytel gratis i 14 dager, så anbefaler at du i alle fall prøver det. Jeg har ikke angret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

adlibris.com kan du lytte den første måneden gratis. De har en del lydbøker på norsk. På Storytel ser jeg at tiden er 14 dager. Etter det koster de 169,- pr. måned. Velger du begge to etter hverandre, har du 6 uker gratis lytting, så kan du se om noen av de er verdt pengene etter den perioden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Adlibris var jo ett kjempe tips. Takk for det (hvorfor har man ikke hørt om det før?)
Ser at de har en hel del bøker her som jeg har savnet på Storytel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra, jeg har prøvd i en måned tidligere, og var fornøyd for en periode, men jeg lytter ikke så ofte til bøker at jeg er villig til å betale 169 kroner i måneden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg veksler litt mellom å bruke Storytel og audible.co.uk. Akkurat nå hører jeg CD fra biblioteket i bilen og Audible ellers.
Begynte med audible før Storytel ble lansert, og kjøpte derfor 24 credits siden det var det rimeligste. Kostet da ca 50 kr pr credit. Der er ganske ofte 2 for 1 tilbud hvor jeg alltid har funnet noe som frister. Betaler da i realiteten 25 kr per bok. Men jeg ser jo at jeg i snitt har hørt 10 bøker de månedene jeg har hatt Storytel... Så de månedene har faktisk dyre Storytel vært billigst. I tillegg kommer en haug med barnebøker. Ungene er veldig glad i Storytel.

Der er mange bøker man ikke finner hos Storytel, derfor vil det være måneder hvor jeg finner på andre ting. Samtidig har de veldig mye, og jeg har en lang liste over bøker jeg skal høre når jeg melder meg inn igjen. Veldig greit at man kan melde seg inn og ut måned for måned. Er jo ikke noe poeng å melde seg inn for noe mer enn en måned da der ikke er noen rabatt for lengre perioder (rart!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest kjempe mange blogginnlegg av flere
aktive bokbloggere som elsker Storytel. Har ikke link da jeg sitter og knoter på mobilen men er vel bare å google. Der har du tilgang tilgang til både norske og engelske lydbøker. Og å fortsette å lese der du sluttet å høre. Utvalget skal visst være enormt. Men det er klart, når prisen er så høy skal du jammen bruke det mye for at det skal være greit for lommeboka. Personlig har jeg ikke råd og det er derfor jeg ikke ble med videre fra Ordflyt. Ordflyt brukte jeg masse og lyttet til gratise lydbøker. Ikke så stort utvalg, men det var jo gratis...

Audible er en app som er mye billigere. Også enormt utvalg. Dog bare lydbøker på engelsk. Ingen e-bøker. Audible har jeg brukt og kan gå god for.

Ellers er den gratise appen med gratise engelske bøker LibriVox. Bruker den sporadisk nå og da. Varierende kvalitet. Men også her: er jo gratis! Og lovlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva er det for noe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbøker/e-bøker på mobil/data, trooor jeg... Er iallefall en app. Koster jo 169 i måneden, så er jo stiv pris, men hvis det er bra utvalg, så er det kanskje verdt det? Klarer ikke bli enig med meg selv, men jeg merker jeg blir ganske lei facebook og andre fora når jeg ligger i stappmørket med minstemann hver kveld, så kanskje dette hadde vært en bedre løsning. Usikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tenesta som tidlegare heitte Ordflyt er no blitt til Storytel. (kan nokon forreste forelje meg kva ein "ytel" er for noko, og kvifor den treng å vere stor?) Ordfyt kosta ingenting å vere med i, og dei hadde eit bra utval av gratis bøker. Ein trengde berre å betale dersom ein ville ha ei lit nyare bok.

Reint teknisk fungerte Ordflyt-appen kjempebra, så dersom Storytel ikkje har rota det til så bør den nye appen også vere minst like bra. Sidan eg ikkje høyrer på så fryktelig mange lydbøker, så blei det ikkje aktuelt for meg å bli med over på betalingstenesta Storytel. Men dersom eg hadde primært nytta lydbøker kunne eg godt ha vudert det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sånn litt på sidelinjen: Jeg kan informere om at navnebyttet har å gjøre med at tjenesten allerede het Storytel i Sverige, og at det måtte beholdes da Cappelen Damm lanserte det her i Norge. Ordflyt var norsk, mens Storytel lanseres i flere land med oppstart i Sverige. Ordflyt "forsvant", men kundene fikk tilbud om noe nytt. :)

Det er forøvrig både lydbøker og e-bøker hos Storytel, så hvis man er storkonsument av e-bøker kan den være verdt det allikevel. Opp til hver enkelt. Jeg bruker den til lydbøker, i kombinasjon med Audible (som i litt større grad har det jeg leter etter på engelsk, men som ikke har noe på norsk).

(Jeg jobbet litt med kategorisering, tagging og listelaging i Storytel i fjor)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dersom man storkonsument av e-bøker kan kanksje eREADZ også være en ide. Her koster det "bare" 99 kr måneden for ett ubegrenset antall e-bøker i måneden. Så er det bare å krysse fingrene for at de etterhvert kommer med lydbøker også.

https://www.ereadz.com/no/ereadz-subscriptions/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ah... jeg hadde ordflyt, og det var helt okei. Visste ikke det var det samme. Hører egentlig ikke så mye på lydbøker jeg heller, men siste tiden har minsten vært litt vanskelig å legge, og da er det greit med noe på ørene når man ligger og surrer. Men det koster jo en del da... Så vet ikke helt om det er verdt det(og håper da inderlig leggetrøbbel kun er forbigående)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var kanskje feil av meg å skrive at Ordlyt har "blit til" Storytel, det var kanskje heller slik at Ordflyt slo seg saman med Storyel. Men nok om det.

Sjølv har eg no to kjelder til lydbøker:
1 - biblioteket (låner med CD'en heim og kopierer over til mobiltelefonen)
2 - Internettsida til Loyalbooks, her er det mange gratis lydbøker, dei fleste på engelsk og litt på ein del andre språk (8 på dansk, 7 på finsk, 9 på svensk, ingen på norsk ...). Litt varierande kvalitet på innspelingane, eg råder til å lese i kommentarfelta for dei enkelte bøkene for å sjå om nokon har klaga over dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir det ikke mye styr å kopiere CD'ene over til mobilen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, eller ja, eller alt etter som ein ser det. Eit stykke nede i dette diskusjonsinnlegget gjer eg greie for korleis eg gjer det. Så kan det tenkast at det finnest mykje enklare måtar å fikse det på. Men uansett, fordelen med å få boka over på telefonen er meir enn stor nok til å vege opp for eventuell plunder med filoverføring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Biblioteket liker jeg, men jeg får ikke en cd på mobil. Kompliserer det veldig her nå. :) Meeen, jeg skal sjekke ut internettsiden, tusen takk for tips! Jeg MÅ ikke ha bøkene på norsk. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibeke