Ettersom Gert Nygårdshaug har lansert begrepet "Paralellroman", føler jeg at dette er litt det til Jamie Fords bok "Hotellet på hjørnet av bitter og søt".. Den utdypet det jeg fra før visste om Japanere og Japan Town i vest USA..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hva går begrepet ut på?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Paralellroman.. Han har skrevet 2 romaner i samme "univers".. :) Samme by samme tid og noen av de samme folka..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

åja, uten at de trenger å ha noe med hverandre å gjøre? men er det ikke det samme som frittstående oppfølger. (dævven, nå er jeg pirkete)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei.. for en paralellroman kan befinne seg midt i den forrige boken på en måte.. Ref. Nygårdshaug.. Den boken han uttaler seg om er " Nøkkelmakeren, som er i universet til "Klokkemakeren" som kom for flere år siden.. :) Snodige bøker begge to så jeg forstår godt han ville utnytte den ideen litt mere..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer Gabrielsen