Jeg var nok ikke helt klartenkt når jeg skrev svaret mitt, var helst skuffet over Lillevi, som "kastet seg på diskusjonen igjen, vi hadde jo avsluttet på en grei og oppklart måte. Og ble vel litt provosert at du skrev at du ikke sov med hunden din, fordi diskusjonen tidligere hadde vært om hund som familiemedlem. Føler også at jeg blir mistolket som et menneske med fullstendig "crazy" meninger.Alt i alt så vil jeg bare fram til at dyr skal behandles med respekt.
De stjernene er ikke noe med meg å gjøre, jeg for min del har sikkert fått flere enn jeg fortjener, men er ikke interessert i dem!
Og selvfølgelig verdsetter jeg dine meninger, og er lei meg for at jeg reagerte så voldsomt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten JensenMargrethe  HaugenKirsten LundEivind  VaksvikTheaAnn ChristinJulie StensethGretheFVibekeMarit HåverstadRandiAStig TTine SundalNorahAndreas HesselbergAvaWencheHarald KG LsvarteperINA TORNESEvaIngebjørgVannflaskeFrode TangenSolveigLinnAnne Berit GrønbechReadninggirl30